2789
عنوان

درد عشق💔😓

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 89 پست
شما بعد از کات سعی نمی‌کردید بهش برگردید؟  عشقتون دو طرفه بود

نمیدونم دوطرفه بود یا نه خیلی اذیت شدم اونم یه شهر دیگس نشستم منطقی فک کردم دیدم هیچ آینده ای باهاش ندارم دلو کندم و رفتم اونم همینطور.. چون فقط دعوا داشتیم باهم 

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻
تو شرایط مشابه بودم اما قبل تر درجریان تاپیک هاتون بودم.اختلاف ما دراین حد نبود. من بابام راضی شد و ...

اره اختلاف هامون زیاده ی جورایی ولی هربار بعد کات برمیگردیم بهم. جدایی فک کنم ب نفع هردون باشه🥺💔

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

:)) عاشقشی فک میکنی بری راحته و میتونی دل بکنی  ولی هر روز همه اون 4 سال جلو چشمته خیلیییی سخ ...

می‌دونم ولی الان هم ک باهمیم بازم دارم درد میکشم هرروز و صبح باخودم میگم حیف ک نمیشه مال من شه بعد از هر تلفنش گریه میکنم ک چرا آخرش نمیشه نشدنیه 

نمیدونم راه درست چیه چون ن موندن درست می‌کنه کارمو ن رفتن

منظورت اینه ب ضرر منه صبر کردن؟

بله اگه ضرری باشه برای شماست.  

شما که نمی بینیش شاید دوست دختر داره.  شاید حتی نامزد داشته باشه...  

شما داری فرصتهات رو از دست می دی.  

مردی به دوستم گفته بود متارکه هستم برام زن پیدا کن. سر جلسه خواستگاری کاشف به عمل اومد آقا هنوز که متاهله 

قطعا همینطوره

چکار کنم ک راضی بشه کات کنیم و چطوری بهش برنگردم خیلیی دارم اذیت میشم تواین چهار سال فقط دوبار همو دیدیم ی بارش شب خواستگاری بود

خودمم فک میکنم رها کردنش شاید بهتر باشه ولی هربار کات میکنم باز بهش برمیگردم باخودم میگم باهم سختیاش ...

عشق دقیقا همینه نمیدونی چی درسته چی غلط فقط منتظر یه معجزه از خدا باش دعا کن نذر کن راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه هرکاری کن در راستا خدا که بشه منم برا ارزوم بیشتر این مشگل تو غیر ممکنه ولی منتظرم خدا معجزه کنه همین و سه ساله منتظر این معجزه نشستم و کلی نذر و دعا

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 
می‌دونم ولی الان هم ک باهمیم بازم دارم درد میکشم هرروز و صبح باخودم میگم حیف ک نمیشه مال من شه بعد ا ...

تموم تلاشتو کن اگه دیدی نمیشه وا بده

اگه همینطوری بری یه روز ک دلتنگش شی همش این فکره تو ذهنته که اگه یکم دیگه زور میزدم و میشد چی

باشد که غم خجل شود از صبر ما... 🌱🤍
عشق دقیقا همینه نمیدونی چی درسته چی غلط فقط منتظر یه معجزه از خدا باش دعا کن نذر کن راه دیگه ای به ذ ...

انشالله خیلییی زود مشکلت حل بشه و معجزه خدا رو ببینی🙂❤️

انشالله خیلییی زود مشکلت حل بشه و معجزه خدا رو ببینی🙂❤️

ممنونم از این دعای قشنگت 

نذر کردم هرکی سهمی توی براورده شدن ارزوم داره دعایی چیزی برا خوشبختیش نذر کردم وقتی به ارزوم رسیدم ادا کنم العان تو هم شاملشی 

ببین توی یکی از تاپیک هام یه روز حالم بد بود یه تاپیک زدم من برا ارزوی خودم زدم یکی فک کرده بو. مسئله عشقیه  یه راه داده بود برو نگاه کن شاید مشکلتو حل کرد

یه دختر قوی موفق که نمیزاره دختر بودنش دلیلی باشه که جلوشو بگیرن  (درسته دخترم ولی صدای موفقیتم یه روز کل دنیارو میگیره) 
ممنونم از این دعای قشنگت  نذر کردم هرکی سهمی توی براورده شدن ارزوم داره دعایی چیزی برا خوشبختی ...

چه خوب عزیزم بغض کردم 🥺 چشم حتما 

عشقت 20سالسه4سال پیش خیلی کوچولو نبوده؟

چرا کوچولو بوده 

مجازی بود اولش بهش وابسته شدم نتونستم ولش کنم بعد هم کم کم عاشقش شدم بعد هم خواستگاری بعدهم کتک خوردن من از بابام و بیرون کردن اون از خونمون💔🥺

چرا کوچولو بوده  مجازی بود اولش بهش وابسته شدم نتونستم ولش کنم بعد هم کم کم عاشقش شدم بعد هم خ ...

ای خدا چرا کتک