سلام تورو خدااااا راهنماییم کنید کسایی ک منطقی نمیتونید کمکم کنید لطفا چیزی نگید! درگیر ی رابطه عاشقانه چهار ساله ام ک ب دلایل منطقی خانوادم با ازدواجمون مخالفت شدیددد کردن و اصلا راضی نمیشن ( بخاطر راه دور و فرهنگ متفاوت و اینکه از همه لحاظ باما فرق داشتن) من ۲۴ سالمه اون ۲۰ سالشه اره چهار سال ازمن کوچیکتره. میدونم ک هر چند سال دیگ هم باهم باشیم ازدواجمون درست و شدنی نیست . چندبار خواستم کات کنم ولی اون نخواست میگ همچنان صبر کنیم ولی صبر کردن کاری رو درست نمیکنه علاوه بر اینکه دوسش دارم بخاطر سختی های ک کشیده دلم میسوزه و دلم نمیاد تنهاش بزارم کمک کنید بگید چکار کنم تورو خداااا تصمیم درست چیه ؟ من اصلا نمیتونم درست تصمیم بگیرم 🥺💔😓
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
ممنون عزیزم برام دعا کن اگه یه روز خبر ازدواج کسی ک دوست دارمو بشنوم باز دلم نشکنه بتونم فرام ...
الهیییی چقدر بغضم گرفت برات ازخدا میخوام کسیو ک دوست داری جور بشه بهم دیگه برسید گلممم ب حق شب های عزیز محرم اگر ب صلاحته بهش برسی اگه ب صلاحت نیست خدا خودش موانع رو کنار بزنه و صلاحت رو بزاره تو این کار و تا ابد خوشبخت بشی