2789
عنوان

درد عشق💔😓

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 89 پست
ناراحت نشو ولی نذار بیشتر از این اذیت شی بگو بابام راضی نیست و تمومش کن 😔😔

بهش گفتم ولی قبول نمیکنه میگ نمیتونم ولت کنم آخه من چکار باید کنم چی درسته خدای من راه درست کدومه اخه

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
بهش گفتم ولی قبول نمیکنه میگ نمیتونم ولت کنم آخه من چکار باید کنم چی درسته خدای من راه درست کدومه اخ ...

منم دقیقا چن سال پیش مثل شما بودم خواستگار من 6سال از من کوچیکتر بود خیلیم پسر خوبی بود بابام نذاشت منم دوسش داشتم ولی خوب قبول کردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوب چرا کتک میزنه مگه با کتک زدن  دل عاشق حرف حالیش میشه ای بابا اصلا بابات چرا ترک نمیکنه شای ...

اگر پدرم ترک میکرد و پشت ما بود هیچکدوم از عموهام نمیتونستن تو خواستگاریم دخالت کنم و ایقدر مخالفت نمی‌کردن 

هر ضربه ای خوردم بخاطر اعتیاد پدرم بود 

فقط زندگیمو میگذرونیم شب شه همین دیگ انگیزه ای هم ندارم تمام انگیزه ام شاید عشقم بود💔🙂

ببیند اینجوری که سخت میشه حداقل باید یه حقوقی داشته باشه که بتونه خرج زندگیشون بده 

ب سختی کشیدن عادت دارم ، هیچی هم نداشت کنار میومدم چون عشق رو میخواستم 

نشد به هرحال 

نزاشتن 💔

خداشاهده مقل خواهر خودم دارم راهنماییت میکنم فک کن یه ماه پیشش بودی کم کم واسه هم عادی میشی بعد چجور ...

دورت بگردم می‌دونم عزیزم 🥺❤️پدرم هیچوقت حمایتگر نبوده و بعدها هم نخواهد بود مادرم میگ بخاطر من ازش بگذر ما راضی نیستیم 

کاش خدا کمکم کنه بتونم ی تصمیم درست بگیرم خیلییی وقته تو برزخ واقعی ام تو سردرگمی

ببخشید که اینو میگم ولی ای کاش مامانت به وقتش ازش طلاق می‌گرفت  تک فرزندی؟

خودم ب مامانم میگم ولی گفت ازش بچه داشتم نتونستم جداشم چون مادرش فوت کرده بود و زن باباش ی جورایی اذیت می‌کرده براهمین سوخته و ساخته 

ن چهارفرزندیم من دومی ام

اگر پدرم ترک میکرد و پشت ما بود هیچکدوم از عموهام نمیتونستن تو خواستگاریم دخالت کنم و ایقدر مخالفت ن ...

شاید بخاطر کمبود محبت پدرته ک اینجوری وابسته این اقا شدی و نمیتونی دل بکنی بلاخره هرچی باشه یه پدر برای دختر اولین عشقه اما پدرتو با اینکاراش بهت خیلی ضربه زده

برو پیش یه مشاور شاید کمکت کنه بتونی فراموشش کنی 

..
منم دقیقا چن سال پیش مثل شما بودم خواستگار من 6سال از من کوچیکتر بود خیلیم پسر خوبی بود بابام نذاشت ...

ازدواج کردید باهاش؟

شاید بخاطر کمبود محبت پدرته ک اینجوری وابسته این اقا شدی و نمیتونی دل بکنی بلاخره هرچی باشه یه پدر ب ...

مطمعنم ی درصدی هم بخاطر کمبود محبت هست چون من اولین دوستت دارم هارو از زبون این آقا شنیدم ولی چ‌کنم چجوری دل بکنم حتی اگر وابستگی باشه حتی اگر بخاطر کمبود محبت باشه قلبم این جمله رو پذیرفته ک اون پسر تموم زندگیه منه💔

بین بدو بدتر بدو انتخاب کرده

دقیقااااا💔 سرنوشت مادربزرگم خوب نبود 

سرنوشت مادرم خوب نبود 

و حالا سرنوشت من خوب نیست 

«عمیق ترین وحشتم اینه ک یک روز فرزندی بدنیا بیاورم و او هم مثل من زندگی کند»💔🙂

مطمعنم ی درصدی هم بخاطر کمبود محبت هست چون من اولین دوستت دارم هارو از زبون این آقا شنیدم ولی چ‌کنم ...

انگار داستان لی لی و مجنون داره تکرار میشه

تو واقعا عاشقی و ما هرچقدرم بهت بگیم کات کن نمیتونی چون خیلی دلبستشی عزیزم 

به نظرت چطوره همینطور ادامه بدین و هیچکدومتون با هیچ کس دیگه ازدواج نکنید

..
نه عزیزم بابام یه ماه بعدش منو راضی کرد با یکی از فامیلاش ازدواج کنم با اصرار رفتم پیشش و الان دو سا ...

الهی عزیزمممم با دردهایی ک خودت داری منو آروم نصیحت کردی🥺 سرنماز برات دعا میکنم تموم مشکلاتت حل شن و بهترین اتفاق ها واست پیش بیاد 🥰