2789
عنوان

درد عشق💔😓

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 89 پست
چرا کوچولو بوده  مجازی بود اولش بهش وابسته شدم نتونستم ولش کنم بعد هم کم کم عاشقش شدم بعد هم خ ...

شغلش چیه باباش پولداره یا بالای تو پولداره که ۲۰سالگی اومده خواستگاری 

کاملا درکت میکنم با وجود اینکه چیزی ازت نمیدونم ولی گلم خیلی واسه ازدواجت دقت کن ادم مجبور نیست یه جوری ازدواج کنه که بعد یه مدت سختی بکشه و پشیمون بشه نمیگم این اقا پسر خوب نیست شاید خیلیم محترم و نجیب باشه ولی دقت کن راه برگشت نداری خودت برخورد باباتو تعریف کردی که چیکار کرد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم باعشقم پنج سال تمام تلاش کردیم خانوادش راضی نميشد گف بمون راضيش میکنم مادرش بهم زنگید گف تو بخاط ...

الهیییی همیشه خوشبخت بمونی عزیزدلم برات بهترین هارو از خدا میخوام زندگی شاد و سالمی نصیبت کنه و همیشه پایدار بمونه 

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))
باشه عزیزم نگو اشکال نداره.پسره شغل داره خودش مستقله؟

ن متاسفانه ن شغل ن خونه و ن حتی سرمایه 

پدرش ازش حمایت نمیکنه ب هیچ عنوان چون مادرش زن دوم پدرشه 

پدرش کنار همسر اولش زندگی می‌کنه 

الهی گلم تاپیکم اولش یادم نی چی نوشتم العان نگاه میکنم زهت میگم حتما نگاه کن اسم کاربری هم که راه حل ...

فداتشم عروسکم

خودمم فک میکنم رها کردنش شاید بهتر باشه ولی هربار کات میکنم باز بهش برمیگردم باخودم میگم باهم سختیاش ...

من تجربه دارم اگه میبینید نمیشه بهترین راه رها کردن هست وگرنه خواهید شکست مثل من. درسته سخته اما شما میتونید 

دنیا و حال خوب و خوشش عاید شما/مارا برای شعر و غزل آفریده اند
اسمش تقریبا یه همچین چیزی بود یه سوال داشتم چون بد داغونم این همه حجم از غم و انده تو قلبم جا نمیشه ...

چشم حتماااااا عزیز دلی❤️

قربونت برم من گلم  من تو زندگیم خیلیییی سختی کشیدم خیلییی پدرم اعتیاد داره هرروز شاهد کتک زدن ...

خوب چرا کتک میزنه مگه با کتک زدن

دل عاشق حرف حالیش میشه ای بابا اصلا بابات چرا ترک نمیکنه شاید بخاطر اعتیادش ک انقدر خشنه و مخالفت میکنه

..
شغلش چیه باباش پولداره یا بالای تو پولداره که ۲۰سالگی اومده خواستگاری 

باباش پولداره ولی پیش همسر اولشه و توجهی ب عشقم و مادرش ندارع مادرش زن دوم پدرشه 

ولی خودش نه پولدار نیست 

پدر من خیر پولدار نیست تازه اعتیادهم داره همه جوونی منو مامانمو با اعتیادش گرفت💔

کاملا درکت میکنم با وجود اینکه چیزی ازت نمیدونم ولی گلم خیلی واسه ازدواجت دقت کن ادم مجبور نیست یه ج ...

اره خواهرمم حرف شمارو‌میزنه 

کاش حداقل ی پدر داشتم ک‌ پشتم باشه 

باباش پولداره ولی پیش همسر اولشه و توجهی ب عشقم و مادرش ندارع مادرش زن دوم پدرشه  ولی خودش نه ...

ببیند اینجوری که سخت میشه حداقل باید یه حقوقی داشته باشه که بتونه خرج زندگیشون بده 

من تجربه دارم اگه میبینید نمیشه بهترین راه رها کردن هست وگرنه خواهید شکست مثل من. درسته سخته اما شما ...

ک عشق آسان نمود ولی افتاد مشکل ها...🙂💔

اره خواهرمم حرف شمارو‌میزنه  کاش حداقل ی پدر داشتم ک‌ پشتم باشه

خداشاهده مقل خواهر خودم دارم راهنماییت میکنم فک کن یه ماه پیشش بودی کم کم واسه هم عادی میشی بعد چجوری به عشق نگا میکنی؟پدرت بعد اینکه مشکل داشتی حمایتت نمیکنه حرفم خیلی تلخه عزیزم ولی واقعیته 

باباش پولداره ولی پیش همسر اولشه و توجهی ب عشقم و مادرش ندارع مادرش زن دوم پدرشه  ولی خودش نه ...

ببخشید که اینو میگم ولی ای کاش مامانت به وقتش ازش طلاق می‌گرفت

تک فرزندی؟

..