2777
2789
عنوان

درد عشق💔😓

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 89 پست
انگار داستان لی لی و مجنون داره تکرار میشه تو واقعا عاشقی و ما هرچقدرم بهت بگیم کات کن نمیتونی چون ...

ن اون نباید بخاطر من همینجور بمونه 

اون باید سر و سامون بگیره اون باید طعم باباشدن رو بچشه 

من نباید مانع ازدواجش بشم 😓 حتی اگر ب دروغ پیشش وانمود کنم ک دیگ دوسش ندارم💔

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خوشکلم واسه همین میگم خیلی دقت کن واسه ازدواج .فدات شم گلم مرسی

میفهمم 🥺 چشم از راهنمایی های تک تکتون استفاده میکنم توام برم دعا کن بهش نیاز دارم 😓

نا امید نباش خدابزرگه 

توکل ب خودش ❤️ مرسی از راهنمایی هات عزیزدلممم برات دعای سلامتی و نشاط میکنم سرنمازم 🥰

ن اون نباید بخاطر من همینجور بمونه  اون باید سر و سامون بگیره اون باید طعم باباشدن رو بچشه&nbs ...

گاهی عشق یعنی از خود گذشتگی حتی اگه قلبت بشکنه و توام میخوای همین کارو بکنی

پس از همین امروز سعی کن دیگه سراغش نری اگه قبول کرد که تموم میشه

قبولم نکرد به پای هم میمونین و میسوزین متاسفانه

..
توکل ب خودش ❤️ مرسی از راهنمایی هات عزیزدلممم برات دعای سلامتی و نشاط میکنم سرنمازم 🥰

ممنون عزیزم 

برام دعا کن اگه یه روز خبر ازدواج کسی ک دوست دارمو بشنوم باز دلم نشکنه بتونم فراموشش کنم 

..
گاهی عشق یعنی از خود گذشتگی حتی اگه قلبت بشکنه و توام میخوای همین کارو بکنی  پس از همین امروز ...

اره غیر از این دو راه نیست واسم دعا کن لطفا خدا راه بهترو جلو پای دوتامون بزاره❤️😓

ممنون عزیزم  برام دعا کن اگه یه روز خبر ازدواج کسی ک دوست دارمو بشنوم باز دلم نشکنه بتونم فرام ...

الهیییی چقدر بغضم گرفت برات ازخدا میخوام کسیو ک دوست داری جور بشه بهم دیگه برسید گلممم ب حق شب های عزیز محرم اگر ب صلاحته بهش برسی اگه ب صلاحت نیست خدا خودش موانع رو کنار بزنه و صلاحت رو بزاره تو این کار و تا ابد خوشبخت بشی