2777
عنوان

شوهرم...

3077 بازدید | 66 پست

دیگه واقعا داره میره رو مخم 

ب شدت داره بی توجهی میکنه الان خیلی وقته رابطه ای هم نداریم اصلا من نزدیکش میشینم سعی میکنه پاشه بره کنار 

چند وقت پیش مادرش یهو اومد خونمون دیدم تقریبا ی کاسه آبگوشتی شکر اورده 

گفتم این چیه گفت شکر اوردم براتون بعد اون اصلا اون شده جن و من بسم الله با این ک فقط یکبار اونم همون روز شربت زدم ازش خورد بقیشو ریختما(هرچند خرافات ولی خیلی تو کار دعاس) ولی بازم اصلا سرد شده 

خودمم حس میکنم قدرت تفکر در عملم و از دست دادم 

چند وقت پیش ی سیم کارت مخصوص گوشی قدیمیا هست ک مینی نمیشن از اونا تو کناره های دیگ ماشین لباسشویی گیر کرده بود ک وقتی دیدش گفت ن مال من نیست نکنه برا خودته و کلا دست پیش گرفت 

متوجه ببخشید ولی خود ار ضاییشم میشم 

یعنی اصلا میلی نداره ب رابطه با من شاید تحریک بشه اما این ک سمتم بیاد ن!!!!

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

😐😐

چیه خب😐

هرچی گوشیش و زیر و رو میکنم هم چیزی نمیبینم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اسم این طلسم،طلسم آبی هست که از طریق خوراکی به طرف خورانده میشه..میخوای باطل شه؟روزی یه قاشق س ...

میدونم مسخره میاد اما ی چند وقت پیش ی دعاهایی برا رزق و روزی و خنثی کردن طلسم اونم از ی سیدی که از اینا نبود ک پول بکشه گرفتم 

بعد اون این زن فوری دویید اومد خونه ما اونو اورد 

با شوهرم دستشون تو ی کاسس شوهر من احمقه فک میکنه مادرش چ دلسوزه نمیدونه چه ماریه 

داستانش مفصله ولی چجوری سرکه ب خوردش بدم 

معتاد نشده ؟

نه 

مدفوع سگ دود کن طلسم باطل میشه

اینو شنیدم 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

دو راهکار بهت پیشنهاد میدم هردو رو انجام بده

اولاً برو باشگاه و خودتو با ورزش و رژیم غذایی مناسب بساز

و دومین راه مربوط به همسرته بهش دارو بده

قرص امگا۳ خارجی و flex a vert رو همزمان

در وقت عصر بهش بده و سریع بعدش

هندوانه یا خربزه زیادی بهش بده بعد از یکی دو روز

نتیجش رو می‌بینی انشاءالله

فرتی ویت هم روزی یک عدد بهش بده 

مدفوع سگ دود کن طلسم باطل میشه

اونو از کجا بگردم بیارم

دو راهکار بهت پیشنهاد میدم هردو رو انجام بده اولاً برو باشگاه و خودتو با ورزش و رژیم غذایی مناسب بس ...

اتفاقا هم رژیم غذایی دارم هم باشگاه هم ب خودم میرسم 

امگا سه و هندونه و خربزه خودش میخوره همیشه و زیاد 

اصلا ی جوری شده نگا تحریک میشه اما سمت من نمیاد ب بهانه مختلف سه ساله جاشو جدا کرده اصلااا پیش من نمیخوابه گاهی برای رابطه اونم فوری در مبره 

الان ک دیگه اونم کنسله

اونو از کجا بگردم بیارم

نکن دروغه

اگه برای رفع طلسم میخوای هیچی بهتر از خدا و قرآن نیست همیشه توی خونه اذان بگو با صدای واضح

سوره بقره رو هم بخون

برای محبت بین خودت و همسرت ذکر یا ودود  رو زیاد بگو 

نکن دروغه اگه برای رفع طلسم میخوای هیچی بهتر از خدا و قرآن نیست همیشه توی خونه اذان بگو با صدای واض ...

بخدا همه اینکارا رو میکنم 

من شبا هر شب ایت الکرسی و زیارت عاشورا گوش میدم 

سوره بقره میزارم اسفند دود میدم 

اذان ک میشه ب بچه هام یاد دادم فقط ب اذان گوش بدن تو وقتی ک اذان حرف نزنن 

کو فایده 

یه چیزی میگم اصلا دوست ندارم بگم ولی همسرت شیطنت می‌کنه و اینجوری یه چیزی میگم جبهه نگیرید خودمم یه مدت که قصد جدایی داشتم اینکار میکردم دیگه گام دعا تو شکر سیم‌کارت که دعا نیستش اصلا دوست ندارم شک به دلت بندازم حتی اگرم شیطنت اصلا به روش نیاز و زندگیت از نو باهاش بساز ولی ببین چی شده بهش محبت کن به مقدار زیاد همش دنبالش باش بزار جذبت بشه