2777
عنوان

شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 3077 بازدید | 66 پست
یه چیزی میگم اصلا دوست ندارم بگم ولی همسرت شیطنت می‌کنه و اینجوری یه چیزی میگم جبهه نگیرید خودمم یه ...

ببین گوشیش و وسایلشو زیرو رو کردم 

هرچندم خودمم ب همین شک دارم 

هرچیم هست از سمت خانوادشه داره زیرو رو میکشه از سمت اونا بش خط داده میشه مخصوصا داداشش 

ب همه چی شک دارم 

اصلا هم ی مدته خودم دلم سمتش نمیره ولی اذیتم خیلی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی از صمیم قلبم خدا خدا میکنم که شیطنت نباشه و همون دعا باشه تو رو خدا شک الکی بهش نکن بجای شک عاشق ...

نمیتونم 

دیگه چیزی بینمون نیست اما دلم میخواد بزاره بره ن اذیت کنه دوست دارم بینی بین الله رفته باشه پی کسی 

انقد از دستش کسیدم انقد اذیت شدم 

دنبال اینم پیدا کنم دلیل شکمو و بعد بدون معطلی بندازمش بیرون از زندگیم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

اتفاقا هم رژیم غذایی دارم هم باشگاه هم ب خودم میرسم  امگا سه و هندونه و خربزه خودش میخوره همیش ...

عزیزم امگا۳ خالی که کاری نمیکنه

تحریک زیاد منظور من بود خوب نخوندی پست رو

گفتم امگا۳خارجی همراه با قرص flex a vert 

همزمان هردو رو بخوره فوری بعدش هندونه یا خربزه

اگه فصلش نبود با شربت یا مایعات شیرین

هردو قرص باهم

اما اشتباه کردی از اول اجازه دادی جاشو جدا کنه

نباید اجازه میدادی باعث سردی بین دو طرف میشه

با دعوا هم شده باید جاشو با شما یکی کنه 

بریز تو سالاد

سالاد نمیخوره

ببین گوشیش و وسایلشو زیرو رو کردم  هرچندم خودمم ب همین شک دارم  هرچیم هست از سمت خانوادش ...

گوشبش به هزار راه می‌تونه تمیز کنه دنبالش نباش .فقط محبت کن بزار اگر هر چیزی هم هست تمومش کنه پیش آمده روش باز نکن 

عزیزم امگا۳ خالی که کاری نمیکنه تحریک زیاد منظور من بود خوب نخوندی پست رو گفتم امگا۳خارجی همراه با ...

نکرد دختر هر کار میکردم بهونه میگرفت گرممه یا شب میدیدم پا شده رفته ی ور دیگه 

نمیخوره من بش بگم نمیخوره 

اصلا نمیدونم چیه فقط برام دعا کن ی جوری بشه خودش ول کنه خبر مرگش بزاره بره گم شه زندگیم و جوونیمو داره ب گوه میکشه لعنتی

وا بزن تو گوگل کلا غذاهای با سرکه رو ببین ببین تو چیا میشه سرکه ریخت

باشه اینم امتحان میکنم 

معده درد داره میگه سالاد ک میخورم معدم اذیت میشه

گوشبش به هزار راه می‌تونه تمیز کنه دنبالش نباش .فقط محبت کن بزار اگر هر چیزی هم هست تمومش کنه پیش آم ...

نمیتونم بهش محبت کنم 

انقد همه کار براش کردم 

و کاری کرد ب جد و ابادم فوش بدم ک دلم نمیره حتی ی لیوان اب بدم دستش

بخدا همه اینکارا رو میکنم  من شبا هر شب ایت الکرسی و زیارت عاشورا گوش میدم  سوره بقره می ...

اذان گوش دادن خوبه

اما باید خودت اذان بگی

از کجا میدونی همسرت خود..‌‌داره

بهش اجازه نده زیاد سرش توی گوشی باشه 

اونو از کجا بگردم بیارم

یه سگ رو تا وقتی میخواد مدفوع کنه تغیب کن تا مقصد عزیزم ناراحت نشی فقط گفتم بخندیم تا یکم از این حال و هوا بیای بیرون🤭🤣

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)
اذان گوش دادن خوبه اما باید خودت اذان بگی از کجا میدونی همسرت خود..‌‌داره بهش اجازه نده زیاد سرش ...

متوجه میشم حمام ک میره یا دستشویی 

اصلا گوشیش ازش جدا نمیشه مگه بخواد بزندش شارژ