2777
2789
عنوان

بچه و زندگي

581 بازدید | 57 پست

يه وقتايي مث الان از شدت عصبانيت به خودكشي فكرميكنم خدا قهرش نگيره بچه مصيبته درسته شيرينه ولي خيليييييي سخته گاهي هر برنامه اي چيدي رو ميريزه بهم و تو ميموني كوه خرابياي ب بار اومده و اعصاب و روان داغون 

كاش در مورد ازدواج و بچه بيشتر فك ميكردم

ادمش نبودم 

یعنی قبلش بدون اینکه بدونی چحوریه همینجوری فقط اوردی؟ 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی قبلش بدون اینکه بدونی چحوریه همینجوری فقط اوردی؟ 

من قبل بچه دار شدن نميدونستم حال روحي و جسميم بعد زايمان انقد درب و داغون ميشه

ميدونستم سخته ولي انقد دقيق لمس نكرده بودم درك نكرده بودم حس ميكنم بعد بچه فرسوده شدم

من قبل بچه دار شدن نميدونستم حال روحي و جسميم بعد زايمان انقد درب و داغون ميشه ميدونستم سخته ولي ان ...

وقتی ک دیگ شد تموم شد، نمیدونستی باید پیش ی روانشناس یا روانپزشک بری؟ 

یا ی پرستار بگیری کمکت

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

منم امشب داشتم به خودم میگفتم حس مادرانه ندارم. پسرم۴۳روزشه واقعا خسته و کلافم دلم میخواد بیرون برم،با شوهرم مثل سابق بشم، بدنم مثل قبل بشه …بچمو دوست دارم اما نمیدونم چرا این فکرا میاد تو سرم😞

وقتی ک دیگ شد تموم شد، نمیدونستی باید پیش ی روانشناس یا روانپزشک بری؟  یا ی پرستار بگیری کمکت

شاید شرایطشو ندارن پرستاربگیرن

واقعا مادربودن سخت ترین کاردنیاست.من شوهرم بخاطر شغلس نیستش ومن دست تنها .واقعا خسته ام .اصلا استراحت ندارم 

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
من قبل بچه دار شدن نميدونستم حال روحي و جسميم بعد زايمان انقد درب و داغون ميشه ميدونستم سخته ولي ان ...

عزیزم آزمایش خون دادی؟ شاید افسردگی بعدزایمان گرفتی...حتماپیگیری کن حیفه هم خودت هم بچه اذیت شین میتونه به دوران شیرینی تبدیل شه 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
قبل اینکه بچه دار بشی باید با خودت فکر میتونی مسئولیتشو قبول کنی یا ن! تقصیر اون بچه نیس که ادم بی ...

چرا سرزنش میکنی آخه شاید افسردگی بعد زایمان داره چرا هم جنس خودتونو میکوبید انقد