2777
2789
عنوان

بچه و زندگي

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 57 پست
سرزنش میکنم چون اون بچه خیلی گناه داره اگ تواناییش رو نداشت نباید به دنیاش میاورد الانم که آورده با ...

ببین انسان ربات نیست که پریود میشه بدخلق میشه .مسافرت بره حالش خوبه و تو هر وضعیتی یه شکله .بعضی وقتا آدم واقعا کم میاره چون خیلی سخت میگذره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابجی جان ایتا یه کانال رحم سالمتر هست برو اونجا خیلیا نتیجه گرفتن 

اسمش چیه خاهر میشه دقیق بگی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
پس مادرانی که بچه بیمار دارن چی بگن؟ نگو این حرفا رو

چ ربطی داره چرا نگه چرا نمیذارید ی مادری ک خسته اس خودشو خالی کنه چرا با حرفایی مثل نگو ولی ناشکری نکن خدا قهرش میگیره و فلان حس عذاب وجدان ب مادر میدید حالشو بدتر میکنید اخه ایشون ی مادر خسته اس خستهههه این چیز غیر قابل درکی نیست 

حق داری،تو فقط خسته ای

کاش میشد مادرا دو روز مرخصی بگیرن بشینن یه گوشه ای فقط زل بزنن به دیوار

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

منم چندسال مشکل اعصاب دارم بعد زایمانمم بدترشد بچم داره تو استرس بحث دعوا بزرگ میشه وقتی عصبیم میکنه دست روش بلند میکنم بعد میشینم زار میزنم به حال خودمو بچم بمیرم الهی دستم بشکنه  هنوز دوسالشه میگم کاش قبل مادرشدن به این چیزا فک میکردم که این طفل معصوم هم ازار نبینه. بمیرم واسش خیلیییی هم خوشگل و باهوشه و البته شیطون 

چ ربطی داره چرا نگه چرا نمیذارید ی مادری ک خسته اس خودشو خالی کنه چرا با حرفایی مثل نگو ولی ناشکری ن ...

کاش فقط یه عذاب وجدان باشه..افسردگی و پشتش ده تا بیماری دیگه

درد اینه که حق غر زدنو همجنسامون که مادر هم هستن ازمون میگیرن

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
اسمش چیه خاهر میشه دقیق بگی

@ome_vahab50    برو به پی وی ادمین گروه ویس بده ک متوجه بشی خانمی بعد خودش لینک کانال رو میده بهت 

وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی  الهم عجل لولیک الفرج  عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......

تو فقط خسته ای، یه کم باخودت مهربونتر باش، تا بتونی با بچه هم مهربونتر باشی، به این فکر کن بعضیا چقدر حسرت دارن که بچه دار بشن، یا فکر کن بعضیا بچه های بیمار به دنیا میارن و تا آخر عمر باید تر و خشکش کنن، خداروشکر کن که بچه سالم داری و تا جایی که میشه، حتی برای دوساعت، بچه رو بسپار به کسی بزن بیرون، منم یه روز از صبح خونه باشم روانی میشم

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
@ome_vahab50    برو به پی وی ادمین گروه ویس بده ک متوجه بشی خانمی بعد خودش لینک کانال رو م ...

ممنونم عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اگه واقعا بچتو چیزی که گوشت و خونت باشه رو به دنیا میاری باید مسئولیتشو بپذیری منم میدونم که سخته ام ...

کنار اومده،الان فقط خسته اس

یعنی یه مادر حق نداره خسته بشه ؟

حتی حق نداره تو یه سایت عمومی بین چند تا آدم غریبه درد و دل کنه؟

من پسرم ۴۳روزشه در طول ۲۴ساعت شاید ۲ساعت بخوابم 

کارای خونه،شیردادن به بچه ، رسیدگی به کارای بچه(که البته همش وظیفمه) واقعا استراحت ندارم جدای همه اینها هنوز خونریزی بعد از زایمانم تموم نشده و همه اینا داره منو از پا در میاره 

با این حال حاضر نیستم پسرمو دست کسی بسپرم و خودم استراحت کنم  آدم ممکنه از روی خستگی و کلافگی یه حرفی بزنه دلیل بر این نیست که کلا اون چیزو نمیخواد یا دوست نداره

ممنونم عزیزم

فدات بشم گلم فقط برام در عوضش دعا کن خوشبخت بشم

وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی  الهم عجل لولیک الفرج  عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......
کنار اومده،الان فقط خسته اس یعنی یه مادر حق نداره خسته بشه ؟ حتی حق نداره تو یه سایت عمومی بین چند ...

میتونه کمک بگیره از همسرت بخواه کمکت کنه به هر حال قرار نیست تموم مسئولیت های بچه به عهده تو باشه چی میشه چند شب اون بیدار بمونه خب؟

دست گل خودش بوده حالا نمیتونه به زنش تو کار خونه و بچه داری کمک کنه پس به چه درد میخوره؟

به‌مآه‌می‌مانی‌در‌برکه‌نزدیک‌و‌از‌آسمان‌دور .