2777
2789
عنوان

بچه و زندگي

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 57 پست
به خدا قسم که نا شکرین اگه بدونین منو امثال من چی میکشیدم هیچوقت این حال نمیشدین 

فکر میکنی عزیزم 

من ۴۰ سالمه پسرم دو سالشه بعد سالها درمان و دوندگی بچه دار شدم 

انقدر سخته بعضی وقتا گریه میکنم میگم ای کاااش فلان 

ناشکری نمیکنم ولی خبر نداری چقدر مسئولیت سنگینی هست 

به امید خدا بزودی زود فرزند سالم صالح نصیبت بشه بعد بیای اینجا منو ریپلای کنی بگی وای راست میگفتیا 🥰

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

خدا همه بچه هارو واس پدرو مادرا حفظ کنه پسر منم همینطور و عاقبت بخیر باشن به منه مادر امثال منم خدا ارامش و توانایی بده که بتونیم بچه هامونو سالم و صالح زیر سایه امام زمان تربیت کنیم اونایی هم که ندارن خدا بهشون یه بچه سالم هدیه بده 

آمین 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میتونه کمک بگیره از همسرت بخواه کمکت کنه به هر حال قرار نیست تموم مسئولیت های بچه به عهده تو باشه چی ...

همسرم پنج صبح باید بره سرکار ، اول و آحر خودم بخاطر شیر دادن باید شب تا صبح و صبح تا شب بیدار باشم تازه نگران شوهرمم هستم با که با وجود کم خوابی تصادف نکنه

همسرم پنج صبح باید بره سرکار ، اول و آحر خودم بخاطر شیر دادن باید شب تا صبح و صبح تا شب بیدار باشم ت ...

اوه چه سخته

البته خب شیر دادن یک تا دوسال طول میکشه ولی خب درکل بچه داشتن همینه دیگ وقتی کوچیکی یه مشکله وقتی بزرگه یه مشکل دیگ

به‌مآه‌می‌مانی‌در‌برکه‌نزدیک‌و‌از‌آسمان‌دور .
فکر میکنی عزیزم  من ۴۰ سالمه پسرم دو سالشه بعد سالها درمان و دوندگی بچه دار شدم  انقدر س ...

خدا برات نگه داره عزیزم !اینقدر دویدیم اینقدر برا یه بچه حرف شنیدم اینقدر بخاطر یه بچه تحقیر شدم اینقدر بخاطر مشکل ناباروریم از عزیزترین فرد زندگیم زخم زبون خوردم اینقد شب تا صبح گریه کردم بخاطر یه بچه اینقد حسرت خوردم اینقد به ناحق تمام لحظات زندگیم بخاطر نداشتن بچه زهر شده که خونم به جوش میاد الان پشیمون شدم چرا اینو گفتم چون واقعا مادرت هم خستن ولی به خدا قسم اگه یک لحظه جایه ما آدما باشن خسته نمیشن دیگه !خدایا یه نگاه بمون بنداز بریدم  

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خدا برات نگه داره عزیزم !اینقدر دویدیم اینقدر برا یه بچه حرف شنیدم اینقدر بخاطر یه بچه تحقیر شدم این ...

تمام این لحظاتت رو درک کردم قشنگ خودم در تمام این لحظات زندگی کردم 

باور کن یه چیزایی رو ما ها خبر نداریم 

خدا برامون بهترینها رو صلاح میدونه ما ها اصرار داریم 

من خودم خیلی زوووری از خدا بچه خواستم 

حتی میگفتم خدایا تو بده کاریت نباشه سالمم نبود نبود من بچه میخوام چیکار داری نمیدی 

انقدر که بهم حرف میزدن میگفتن شاید سالم نی خدا نمیده 

چون سه تا سقط داشتم 

منم زجه میزدم میگفتم خدا به تو چه من میخوام من خودم میدونم و فلان 

زد و باردار شدم وقتی که هیییچ درمانی نکردم دیگه 

تمام ازمایشها و...ژنتیک همه رو رفتم 

همه سالم 

دکتر میگفت تو وسواس داری 

ولی خودم میدونستم چی گفتم به خدا 

میترسیدم 

اخرم داد .همونی که میخواستم و زجه ها میزدم براش 

گفت بفرما 

حالا نوکریش رو میکنم باشه 

ولی بدترین امتحان رو پس دادم 

بدترین بدترین نمره رو گرفتم توی این امتحان 

ای کاش صبوری میکردم 

ای کاش 

بارها خودم توی همچین تاپیکهایی میخوندم به خودم گفتم 

خدا به کیا بچه میده قدر نمیدونن و فلان 

باید فقط سکوت کنی و بگی سپردم به خودت 

فقط بگو خدایا شکرت سپردم به خودت اگه دادی شکر ندادی شکر 

ولی من برات دعا میکنم بهترینها نصیبت بچه سالم نصیبت هر چی که صلاحت هست بشه فقط

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

چ ربطی داره چرا نگه چرا نمیذارید ی مادری ک خسته اس خودشو خالی کنه چرا با حرفایی مثل نگو ولی ناشکری ن ...

حق داره بگه،حتی گلایه کنه.اما بعنوان مادر حق ندارد از خودکشی بگه.اگه ایشون از خودکشی حرف بزنه،اون مادرا چی بگن؟؟خودشو که ی لحظه بذاره جای اونا،میبینه چقدر زندگی با فسقلش شادی داره براش,دیگه مشکلات کمرنگ تر میشن در برابرش.شما با دید خودت ،حرفمو قضاوت نکن.

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
تمام این لحظاتت رو درک کردم قشنگ خودم در تمام این لحظات زندگی کردم  باور کن یه چیزایی رو ما ها ...

به من بده خاهر فقط بده فقط و فقط بده هرچی میخاد بشه اینقد بریدم که هیچ حکمتی رو نمیخام حکمتشو بزاره برا بقیه بندهاش من دیگه خستم فقط بهم بده 😭مگه من چیم کمتره از بقیه !چرا همه چی رو باید با خون و دل بهم بده 😭مردم میگن فلان جنسیت فلان رنگ پوست فلان رنگ چشم همون میشه ولی برا ما ۸سال خون و دل خوردن کمه 😭دعام کن خاهر خیلی خستم خیلی 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
به من بده خاهر فقط بده فقط و فقط بده هرچی میخاد بشه اینقد بریدم که هیچ حکمتی رو نمیخام حکمتشو بزاره ...

وای داری همون حرفای منو میزنی 

باشه الان ناراحتی عصبانی هستی 

ولی بعدا بازم پست بالاییم رو دقیق بخون اروم بودی 

خواهش میکنم صبوری کن 

یه سر بزن تاپیکهام 

من درکت میکنم واقعا 

خدا بزرگه چشم حتما دعا میکنم به زودی زود خبر خوب بهم بدی 

به من بده خاهر فقط بده فقط و فقط بده هرچی میخاد بشه اینقد بریدم که هیچ حکمتی رو نمیخام حکمتشو بزاره ...

بميرم برا دل شكستت💔نميدونم چي بگم بخدا

خدا يه جوجه سالم و خوشگل تو دامنت بذاره ايشالا تا سال ديگ همين موقع برا خدا كه كاري نداره شاد كردن بنده اش با يه فرشته كوچولو

قبل اینکه بچه دار بشی باید با خودت فکر میتونی مسئولیتشو قبول کنی یا ن! تقصیر اون بچه نیس که ادم بی ...

تازه ني ني سايتمو وا كردم پيامتو ديدم با توپ پر ميخواستم تايپ كنم يه نگا ب تاپيكات انداختم تو ١٦سالته و مجردي منو سرزنش ميكني؟بچه جان تو هنوز چن سالتع چقد تجربه زندگي مشترك و مادر بودن داشتي ك نظر ميدي؟من اون روز ك اين تاپيكو نوشتم اوضاع خونم وحشتناك بود بچم نميخوابيد خودم خسته بودم داغون بودم محض درد و دل اين تاپيكو زدم الان ك داشتم خودم ك خالي شدم ديگ اصن يادم نبود ببينم چيا نوشتن كاربرا،الان ك اومدم خونه ام مرتبه بچم خوابيده خودم حالم خوبه زندگي يعني همين،من مادرم حق دارم خسته بشم تو از كجا ميدوني شير دادن ب بچه يعني چي؟هورموني ك باعث توليد شير ميشه انقد تو بدن من زياد ترشح ميشه ك كل بدن و اعصاب و روانم بهم ميريزه از كجا ميدوني با مشاور حرف نزدم ؟يا پيگير درمان روانم نبودم؟من به لباس خورد و خوراك شير واكسن خواب بهداشت و نظافت ويتامين و اهن و غيره ي بچم ميرسم روشنم كن ببينم مادر با كفايت بودن چطوريه 

بميرم برا دل شكستت💔نميدونم چي بگم بخدا خدا يه جوجه سالم و خوشگل تو دامنت بذاره ايشالا تا سال ديگ ه ...

خدانکنه خاهره مهربونم انشالا خودمونم حاجت روا عزیزم!ممنونم انشالا بله درست میگین برا خدا کاری نداره واقعا🥰😘