2777
2789
عنوان

بچه و زندگي

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 57 پست

ولی زندگی من همین دردسر شیرین رو کم داره ۸ساله دارم میدووم وبش نمیرسم و زندگیم داره بخاطرش ازهم میپاشه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید شرایطشو ندارن پرستاربگیرن واقعا مادربودن سخت ترین کاردنیاست.من شوهرم بخاطر شغلس نیستش ومن دست ...

خب اونی ک بچه اورده ب فکر آیندش بوده دیگ قطعا نمیشه ک همینجوری گرفته باشه عروسک نیست...

و وقتی با این شرایط بچه اورده دیگ پول پرستار چیزی نیست 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

نمیدونی اگه بودنش چقد برنامه هاتو بهم میریزه نبودنش زندگیتو نابود میکنه حتی لیلی و میتونم باشی زندگیت سرد وبه میشه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

فقط خسته ای 

حق داری ادم کلافه میشه 

ای فکرشو میکردی و فلان 

همش الکیه 

هر چقدرم کتاب خونده باشی یا تحقیق و فکر و ...

بازم خیلی سخته بچه داری 

زندگی متاهلی رو صد در صد عوض میکنه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

والا من نمیدونم اونایی که میان بخاطر یک درددل ساده یه ادم رو میکوبن و ادعای شعورشون هم میشه چه موجوداتین؟ الان مثلا خیلی با فرهنگ و باشعورین که حرف زدن درست هم یاد ندارین؟ 

یا دختربچه های بی درک و فهم و بچه سالین که ریختین توی سایت و بدون تجربه فقط دهنتون رو باز میکنید؟ 

قبل اینکه بچه دار بشی باید با خودت فکر میتونی مسئولیتشو قبول کنی یا ن! تقصیر اون بچه نیس که ادم بی ...

من واقعا حال این خانومو درک میکنم،مادرا واقعا خسته میشن یه جاهایی آدم کم میاره هممون آدمیم ربات که نیستیم. خانوما واقعا با بچه دار شدن داغون میشن از حاملگی بگیر الی آخر 

به خدا قسم که نا شکرین اگه بدونین منو امثال من چی میکشیدم هیچوقت این حال نمیشدین 

چرا سرزنش میکنی آخه شاید افسردگی بعد زایمان داره چرا هم جنس خودتونو میکوبید انقد

سرزنش میکنم چون اون بچه خیلی گناه داره

اگ تواناییش رو نداشت نباید به دنیاش میاورد الانم که آورده باید سعی کنه مادر بهتری باشه نمیدونم با خودش فکر کرده بچه اوردن مث خاله بازیه بعد یمدت خسته شدی میتونی جمعش کنی نخیر!

افسردگی داره بره پیش روانشناس نیازی نیس بگ خودم میکشم و نمیدونم بچم مایه ی دردسره:/

به‌مآه‌می‌مانی‌در‌برکه‌نزدیک‌و‌از‌آسمان‌دور .
من واقعا حال این خانومو درک میکنم،مادرا واقعا خسته میشن یه جاهایی آدم کم میاره هممون آدمیم ربات که ن ...

اگه واقعا بچتو چیزی که گوشت و خونت باشه رو به دنیا میاری باید مسئولیتشو بپذیری منم میدونم که سخته اما بخاطر علاقه ای ک نسبت به بچت پیدا میکنی با تموم اینا بخاطر اون کنار میای

به‌مآه‌می‌مانی‌در‌برکه‌نزدیک‌و‌از‌آسمان‌دور .
ولی زندگی من همین دردسر شیرین رو کم داره ۸ساله دارم میدووم وبش نمیرسم و زندگیم داره بخاطرش ازهم میپا ...

ابجی جان ایتا یه کانال رحم سالمتر هست برو اونجا خیلیا نتیجه گرفتن 

وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی  الهم عجل لولیک الفرج  عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......