بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
یعنی بعد سه هفته همش میریزه؟ اگه نرم ترمیم و بزارم خودشون بیوفتن ضایع میشه ؟
تک و توک میمونه ضایع معلوم میشه
اگه همش یجا بریزه که خوبه
فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
عزیزم اگه دوس داری انجام بده قشنگ میشه ولی در نظر داشته باش اگه مژه کارت با دقت کار نکنه ممکنه از مژه های خودت بریزه و یکی دوتا دونه اش بعدا درنیاد، ولی مژه کار خوب انتخاب کنی مشکلی نداره… و اینکه بعد از چندماه کاشت مژه مداوم ، مژه های خودت نازک و ضعیف میشه، اگه از تقویت مژه سریتا استفاده کنی دوباره مثل قبل میشه… مهمترین چیز اینه که تار به تار انجام بده،حتما به این دقت کن، جایی برو که تا. به تار انجام بده ، معمولا کلاسیک زیاد تغییر نمیکنی طبیعی میشه، بخوای پر بشه والیوم بذار