خانما من خیلی زود زود عرق میکنم متاسفانه عرقم هم بوی بدی میده لباسام هم سریع بو میگیره اگه بخوان تند تند بشورم هم خراب میشه گالان آهسته قبل در عرض ۱هفته مانتوم ۳بلر شستم پارچه داره خراب میشه دیگه
راهکاری دارید که لباس بوی عرق نگیره واگر گرفت چه راهی داره برای از بین بردنش غیر شستن؟
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
زینک ضرر داره راه عرق رو کامل میبنده و باعث تورم غدد زیر بغل میشه ... از من به تو نصیحت استفاده نکن ...
نه استفاده نمیکنم من عرقم بو نمیده خداروشکر فقط مام استفاده میکنم خیلی کم
عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآرِمنعِشقَستُوکآرِچشمِتوُخانهِخَرابيست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿 ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️
از مام رولی استفاده کن من مای رنگ صورتیشو اسنفاده میکنم خیلی خوبه. زیر بغلتو مرتب شیو کن نزار مو دربیاد. قبل از حموم با پد سرکه سیب بزن به زیر بغلت بعد یه ربع برو حموم. از پد عرقگیر استفاده کن. لباس های آزاد و نخی بپوش. بعد حموم از بادی اسپلش استفاده کن. من بادی اسپلش شون اسخودوس استفاده میکنم عالیه. نهایتا اگه هیچ راهب جواب نداد بوتاکس کن تا یک سال و سه چهار ماه عرق نمیکنی
خب نداره گفتم از تلوزیون سفارش بده استفاده کنه تا بوی عرق نده
⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲