2777
2789
عنوان

بوی عرق

1171 بازدید | 57 پست

خانما من خیلی زود زود عرق میکنم متاسفانه عرقم هم بوی بدی میده لباسام هم سریع بو میگیره اگه بخوان تند تند بشورم هم خراب میشه گالان آهسته قبل در عرض ۱هفته مانتوم ۳بلر شستم پارچه داره خراب میشه دیگه

راهکاری دارید که لباس بوی عرق نگیره واگر گرفت چه راهی داره برای از بین بردنش غیر شستن؟

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

مام اسپری سورملینا 

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مام استفاده میکنی؟

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

من عرق نمیکنم و اگر یک درصد کنم بو نمیده چون اصلا پیاز و فلفل و این چیزا نمیخورم. ولی مانتو و شلوار و شالم رو بعد هر دوبار پوشیدن میشورم خراب نشدن ولی. 

سعی کن کاهو و اب زیاد بخوری. از مام هم همیشه استفاده کن 

از هیچ محصول ساختگی استفاده نمیکنم  چون زیر بغل حساسه میترسم  تنها چیزی که میزنم زیر بغل ...

عزیزم اگه مشکلی ایجاد میکرد که تولید نمیشد یا بیشتر مردم که استفاده نمیکردن

ابلیمو اسیدیه برای پوست بده

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگهدار ترم...