2777
2789
عنوان

بوی عرق

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 57 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از هیچ محصول ساختگی استفاده نمیکنم  چون زیر بغل حساسه میترسم  تنها چیزی که میزنم زیر بغل ...

چون خودم تازه ی برندی خریدم افتضاح بود پرسیدم که اونو نزنی

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

بآور کن منم اصلا نمی‌خورم پیاز وادویه جات ولی نمیدونم چرا باز اینطوریم  بیچارم کرده دیگه

اضافه وزن ندارید؟ سعی کن با شامپو بدن شست و شوداشته باشی نه صابون. سوتین هم بعد هر حموم عوض کن. شب ها هم سوتین نزن اصلا.موهای زیربقل هم بعد هرحموم شیو کن. شب ها الورا هم بزنی خوبه

برو داروخونه بگو داروی ضد عرق میخام ی محلوم بیرنگ میده بهت از حموم ک درومدی دو س تا پیس بزن زیر بغل بعد با انگشتت پخشش کن همه جای بغلت 

اصلاح غذا داشته باش زیاد سبزی فلفل سیر و ‌پیاز نخور تحرکتو ببر بالا و اب زیاد بخور

من سال هاس زینک اکساید میزنم  هم صورتم هم زیر بغلم

صورت واسه چی میزنید

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕

زیر بغلت رو بوتاکس کن

گفتار نیک، کردار نیک، پندار نیک. اگر به این سه ایمان داریم و عمل می‌کنیم فارغ از هر دین و نژاد، انسانیماگر نه با سجده بر هیچ سنگ و مزاری، مردم و کشور بهتری نخواهیم داشت
از هیچ محصول ساختگی استفاده نمیکنم  چون زیر بغل حساسه میترسم  تنها چیزی که میزنم زیر بغل ...

خب اشتباه میکنی .

وقتی اینقدر تعریقت زیاده و میگی بوی نامطبوع هم داره مام بزن .مدلای بدون آلومینیوم و پارابن رو بخر که ضرر هم نداره.