2777
2789
عنوان

بوی عرق

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 57 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زینک ضرر داره راه عرق رو کامل میبنده و باعث تورم غدد زیر بغل میشه ... از من به تو نصیحت استفاده نکن ...

نه استفاده نمیکنم من عرقم بو نمیده خداروشکر فقط مام استفاده میکنم خیلی کم

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

از مام رولی استفاده کن من مای رنگ صورتیشو اسنفاده میکنم خیلی خوبه. زیر بغلتو مرتب شیو کن نزار مو دربیاد. قبل از حموم با پد سرکه سیب بزن به زیر بغلت بعد یه ربع برو حموم. از پد عرقگیر استفاده کن. لباس های آزاد و نخی بپوش. بعد حموم از بادی اسپلش استفاده کن. من بادی اسپلش شون اسخودوس استفاده میکنم عالیه. نهایتا اگه هیچ راهب جواب نداد بوتاکس کن تا یک سال و سه چهار ماه عرق نمیکنی

ضد جوش ضد لک  ضد تعریق سفید کننده.... بهترینه منه یار ابدیم😁😁

واقعا😍پوستم‌گندمی روشنه دوست دارم سفید باشه😅چه موقع باید استفاده کنیم؟ الان میرم میزنم😂

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕
سموم بدنت بالاست پاکسازی کن خیار میوه جات سبزیجات تازه

دقیقا پاکسازی عالی جواب میده

من خودم تازه انجام دادم

یعنی برای یه مسئله دیگه ای رفتم دکتر طب سنتی

برام پاکسازی هم نوشت

یک هفته از مصرف داروهام گذشت کلا دیگه عرقم بو نمیده

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
خکب؟

خب نداره گفتم از تلوزیون سفارش بده استفاده کنه تا بوی عرق نده

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

واقعا😍پوستم‌گندمی روشنه دوست دارم سفید باشه😅چه موقع باید استفاده کنیم؟ الان میرم میزنم😂

من بعد هر شستشو میزتم به صورتم 

فوق العادس

فقط اول به انگشتات بزن بعد صورتت 

مستقیم نزن که گچی نشه صورتت😁

من بعد هر شستشو میزتم به صورتم  فوق العادس فقط اول به انگشتات بزن بعد صورتت  مستقیم نزن ...

مرسی😘💛

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕
خب نداره گفتم از تلوزیون سفارش بده استفاده کنه تا بوی عرق نده

خوبه؟ 

اشتباه تایپی بود

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی