2777
2789
عنوان

شوهرم

772 بازدید | 80 پست

امروز رفته بودیم بیرون یهو یه ماشینی جلوی ما پارک کرد یه دختر ازش اومد بیرون از این خیلییی ریزه میزه ها و اینا همون که پیاده شد یجوری شدم خودمم نمی‌دونم چجوری...

بعد دیدم شوهرم داره نگاش می‌کنه چند دقیقه بعد یه پسر هم از سمت راننده پیاده شد شوهرم گفت نگا پسره شلوارش چ پاره پوره س شلوار نیست نخه انگار بعد منم بهش گفتم ولش کن به ما چه ربطشه... من که اینو گفتم همزمان در عرض چند دقیقه نمی‌دونم چی ‌‌‌‌‌‌‌شد که اونام رو به رو ما بودن دختره به پسره در حد دوکلمه یه چی گفت  پسره یهو قاتی کرد بطری آب پرت کرد سمت شیشه جلو یهو شوهر منم قاتی کرد به من و🥲👋⚡☄️...

نمی‌دونم چرا حس میکنم یه چیزی این وسط درست نیست...

این حس عجیب من این وسط یه چیزی داره بهم میگه که خودمم نمیتونم باور کنم...

من هیچوقت تو این چند سال زندگی شک نبوده تو دلم یا تو دلم همچین حسی نیوفتاده بوده

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت💙نور چشمیم،قند روزای تلخ مادر،گل پسرم²⁸مهر¹⁴⁰⁴اومد تا یه عمر دلیل دلخوشیمون باشه💎🧿🤲🏻خدایا شکرت خودت نگهدار پسرم باش که من سرش سالها دویدم ساده بدستش نیاوردما خدایا خودت شاهدی🥲🤲🏻💙

خب اینقدر نگاشون کردین عصبی شدن لابد🫤

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینقدر نگاشون کردین عصبی شدن لابد🫤

نه🙁کاش بخاطر نگاه بود...

شیشه ماشین ما دودیه در حد زیاد جوری که اصلا مشخص نمیشه...

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی..¹⁴⁰⁴-³-¹⁷(آنومالی)دنیامون آبی شد الهی شکر که سالم و سلامتی💙پسرم لحظه شماری میکنیم برای بغل کردنت🫂..¹⁴⁰⁴ـ⁵ـ¹ عشقِ مامان،چقدر هر روز که بزرگ تر میشی و لگد‌های قوی تر میزنی با وجود درداش ذوقتو دارم 🥺💙 خدارو هزاران بار شاکرم بخاطر وجودت ²⁴هفته‌و⁴روزه مهمونه دلمی مامان🤲🏻⁸آبان¹⁴⁰⁴ منتظرتم مامانی بیای و به سلامتی به اندازه ⁹ ماه دلتنگیام بغلت بگیرم و لذت ببرم از نگاه کردن تو چشمای نازت💙نور چشمیم،قند روزای تلخ مادر،گل پسرم²⁸مهر¹⁴⁰⁴اومد تا یه عمر دلیل دلخوشیمون باشه💎🧿🤲🏻خدایا شکرت خودت نگهدار پسرم باش که من سرش سالها دویدم ساده بدستش نیاوردما خدایا خودت شاهدی🥲🤲🏻💙

من ک نفهمیدم

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
نه🙁کاش بخاطر نگاه بود... شیشه ماشین ما دودیه در حد زیاد جوری که اصلا مشخص نمیشه...

پس جریان چی بوده

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
چه حسی؟؟ 

تا حالا شده یه نفر ببینی و حس کنی بین نگاهشون یه حس آشناییت هست؟

من اون حس تو چشمای اون دختر و کلافگی شوهرم دیدم...