2777
2789
عنوان

امشب مهمونی بودیم از گشنگی مردمممم

3462 بازدید | 94 پست

خونه عموم دعوت بودیم 

زنگ زد از یه هفته پیش که چند شب آینده هروقت خونه باشم باید بیاید مهمون من گفتیم باشه 

دیشب زنگ زد گفت فرداشب خونم حتتتما بیاید گفتم خدمت میرسیم 

ماهم ساعت 8 و نیم راه افتادیم 9 اونجا بودیم 

دیدم تازه داره سبزی پاک میکنه سبزیارو گرفتیم خودمون پاک کردیم شستیم گفتیم تو برو به بقیه کارات برس اذیت نشی 

خلاصه که تازه رفته سیب زمینی پوست کندن 

که خلال کنه برا خورشت قیمه 

ساعت 10 برنج دم انداخته 

ساعت 11 تازه اومده سیخ بگیره واسه کباب گفتیم خودمون درستشون میکنیم تو برو به کارا برس 

کبابارم خودمون درست کردیم 

خلاصه ساعت 12 شام خوردیم 

معده درد گرفتم 

توروخدا مهمون دعوت میکنید کاراتونو زودتر انجام بدید تو این روزگار درااااز تابستون آروم آروم کاراتونو کنید مردم از گشنگی چشمشون به آشپزخونه خشک نشه که کی غذا میاد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی اینم بگم زنعموم خانه دار هستش و سالم و سلامت بچه کوچیک هم نداره مشکل مالی هم نداره 

بار اولشم نیست بگم شاید اتفاقی افتاده براش یا مشکلی پیش اومده کلا این سیستمشه هرکی میره خونشون زخم معده میگیره

😩😂😂😂😂😂😂😂😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من گرسنه بشم هیشکیو نمیشناسم😂

منم وحشی میشم 😂

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!

همیشه قبل مهمونی دوتا بيسکوئيت بزارین دهنتون 

بعدم بستگی داره ما یک اشنا داریم میدونیم 11 به بعد تازه شام درست میکنن 

ولی باز یک اشنا دیگمون هم ساعت 8 شام میدن 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

کار اونا که صد درصد اشتباه بوده اما شما هم اینقدر گرسنه نرید خونه کسی خودتون اذیت میشید من که گرسنگی باعث درد معده و اعصاب خوردیم میشه واسه همین همیشه قبلش یه چیزی میخورم بعد میرم اخه میوه هم دوست ندارم اصلا برنمیدارم