2777
2789
عنوان

امشب مهمونی بودیم از گشنگی مردمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 3462 بازدید | 94 پست

همیشه همینجوری با حوصله ان؟

تو این گرونی که واقعا زحمت کشیدن ولی ادم مهمان داره باید زودتر کاراشو بکنه ده بهتون شام‌میدادن

شاید ایشونم توقع داشته شما زودتر برید اخه نمیشه نه که رسیدین سفره رو پهن کنن سریع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عهه چقدرتنبل وبیخیال خوش بحالشون حالا من مهمان میادحتی سالادیشب قبل درس میکنم حتی ماست وترشی نمیدم مهمان جابریزه بعدمهمون دکترلازم میشم ولی تمام جونم وسط میزارم به مهمانم خوش بگذره 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
راستی اینم بگم زنعموم خانه دار هستش و سالم و سلامت بچه کوچیک هم نداره مشکل مالی هم نداره  بار ...

شما که میدونستید زن عموت هميشه اینجوریه یه ته بندی میکردین بعد میرفتین خونشون

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
عهه چقدرتنبل وبیخیال خوش بحالشون حالا من مهمان میادحتی سالادیشب قبل درس میکنم حتی ماست وترشی نمیدم م ...

من مهمون داشته باشم ۶ صبح دارم ناهار میذارم واسه شام هم ساعت ۱۰ صیح درستشون میکنم و ساعتای سه چهار دیگه هیچ کاری ندارم😅البته من استرسی ام

عزیزم کسی که ساعت نه میرسه برای مهمونی ساعت ۱۲ هم باید شام بخوره دیگه

مثلا گفتیم دیر بریم که کاراشو کرده باشه 

میگم میشناسیمش این مدلیه کلا 

ولی عادت نمیکنم بهش

این دفعه حامله هم بودم بیشتر اذیت شدم دیگه خودم پرو پرو رفتم سر منقل کباب خوردم😅