2777
2789
عنوان

امشب مهمونی بودیم از گشنگی مردمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 3462 بازدید | 94 پست
عزیزم کسی که ساعت نه میرسه برای مهمونی ساعت ۱۲ هم باید شام بخوره دیگه

مهمونی شام رو توی این فصل معمولا همون هشت و نه میرن و غذا هم هر وعده ای باشه؛ حداکثر یک ساعت بعد از اومدن مهمونا صرف میشه.

شما ساعت 5 میرید که مثلا 8 شام بخورید؟

مهمونی نهار رو کی میرید؟ برام جالبه رسوم جاهای مختلف

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهمونی شام رو توی این فصل معمولا همون هشت و نه میرن و غذا هم هر وعده ای باشه؛ حداکثر یک ساعت بعد از ...

ما کلا ساعت هشت ینهایت نه شاممون آماده‌ست اینطور از خونه پدری عادت کردیم 

حالا نه به این ندازه زود برای ما دیگه نهایت مهمان ۸ برسه که نه شام سرو بشه

زهد ریایی،جهل مقدس...
وقتی نه میرم مهمونی زودنمیرن بشینن سرمیزک دوساعت پذیرایی میشن باهم صحبت میکنن بعدمیزومیچینن

پذیرایی هم نکرد😅😅😅 میگم همه باهم داشتیم شام درست میکردیم اون غذا درست میکرد ما ظرفاشو میشستیم سبزی میشستیم سیبزمینی سرخ‌ میکردیم و... که سرعت پیدا کنه کارش

فک کن این کارارو نمیکردیم شاید تا الانم شام نخورده بودیم 

مثلا گفتیم دیر بریم که کاراشو کرده باشه  میگم میشناسیمش این مدلیه کلا  ولی عادت نمیکنم ب ...

ای جانم شیرینی میخوردی تو دلیت اذیت نشه 

عزیزم شما که میشناسیش از خونه قبل از حرکت یه چیزی میخوردی خصوا که حامله هم هستی

زهد ریایی،جهل مقدس...
اجی خودمی😂😂😂😂

اجی های گشنه 🥴😂

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!
تو رو خدا وقتی میرید مهمونی قبلش یه ذره غذا بخوریداینقد چشمتون به آشپزخونه نباشه اگرم میخواید زودتر ...

خونه ماچندجورشیرینی وتنقلات میزارم واسه پذیرابی مهمانانمیخورن میگن اشتهامون کورمیشه حیف شام😂فک نکنم ازخونه چیزی بخورن 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
حالا من برعکس شمام..‌‌شام زود میکشم مثلا ساعت ۹  اما بعضی مهمونا دیر میان تازه ساعت ۱۱ یا ۱۱ و ...

اونم خیلی زشته طرف دیر بیاد 

ما اینو میشناسیم تنبله میگیم دیر بریم تا یکم‌ پیش رفته باشه ولی هر سری باید آشپزی کنیم کمکش😅

من گفتم عصر؟ ساعت هفت یا هشت باید برسه خونه میزبان. نه اینکه یه جوری بره به سفره یا میز شام برسه انگ ...

اتفاقا من قبل از اینکه مهمونام برسن حتی ظرف ها هم آماده میکنم سبزی خوردن و ماست و ترشی و زیتون رو تو ظرف میگیرم خیلی بدم میاد مهمون زود برسه و من هنوز کارام تموم نشده باشن البته من تا ۸ یا ۸ و نیم کارام تموم شده اس اصلا دوست ندارم مهمون زودتر برسه

ای جانم شیرینی میخوردی تو دلیت اذیت نشه  عزیزم شما که میشناسیش از خونه قبل از حرکت یه چیزی میخ ...

خوردم عزیزم ولی بازم ضعف کرده بودم شکمم مث بلدوزر کار میکنه نمیدونم چجور اینهمه سریع خوردنیام هضم میشن کجا میرن 

ما کلا ساعت هشت ینهایت نه شاممون آماده‌ست اینطور از خونه پدری عادت کردیم  حالا نه به این ندازه ...

خب دیگه یک ساعت بعد. اینام 9 رفتن فوقش شام 10 سرو میشه. آخه قبل از غذا که نمیشه خیلی پذیرایی کرد. همه سیر میشن... میوه و تنقلات معمولا برای بعدشه.

یه دوست جنوبی داشتم که میگفت وقتی دعوت شام باشه ما بعد از نماز عصر یعنی حدودا ساعت 4 میریم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
وقتی نه میرم مهمونی زودنمیرن بشینن سرمیزک دوساعت پذیرایی میشن باهم صحبت میکنن بعدمیزومیچینن

نه مهمونی های شام ما چه خونواده پدری خودم چه مادری چه خونواده شوهرم همه که رسیدن سفره رو میچینن پذیرایی بعد از شام هست نهایت قبل از شام بدو ورود شربت پذیرایی میشه 

چه دل خرمی داره من مهمون میرسه باید حتی ظرفا و قاشقام اماده باشه سبزی و سالاد و ترشی از قبل تو ظرفاش ریخته شده باشه اصلا نمیتونم پیش مهمون کار کنم فقط یه سفره انداختن میمونه واسه وقتی که هستن 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت