2777
2789
عنوان

به نظرتون من این ماه باردار میشم؟

170 بازدید | 18 پست

واسه تعیین جنسیت دوبار ای یو ای کردم  . این سری سکم میشه که میخوام برم 

بنظرتون باردار میشم؟

کاش یه چیزی یه وسیله یا دستگاه بود که از اینده خبر میداد

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

تاحالا شنیدی میگن فلانی چندسال باردار نمیشد رفت بچه از پرورشگاه اورد ولی بعدش بطور معجزه ای باردار شد ؟

رازش اینه که همش پیگیر نباشی وای شد نشد چی شد و...

بیخیال باش بابا . کارای قانونیش رو که انجام دادی😂 بقیش دست خداست

تاحالا شنیدی میگن فلانی چندسال باردار نمیشد رفت بچه از پرورشگاه اورد ولی بعدش بطور معجزه ای باردار ش ...

اینم شنیدی خدا تو قرانش گفته کان انسان عجولا ؟!

ادم ذاتن عجوله ولی من بار اولم نیست سه باره ای یو ای میکنم اخه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برات صلوات فرستادم ان شاالله  باردار بشی و بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-

مطالب تاپیک منو بخون برای جنسیت داره ان شاالله به دردت بخوره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9996700/کلی-مطلب-دارم-برای-تعیین-جنسیت

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
اره عزیزم دارم من برا تعیین جنسیت رفتم ای یو ای شما چی ؟ میخوای ای یو ای کنی،

من اتجام دادم الان روز ۱۰ ای یو ای هستم برام‌دعا کن بگیره همش دل درد دارم دو روزه هم دل درد پریودی گرفتم

من اتجام دادم الان روز ۱۰ ای یو ای هستم برام‌دعا کن بگیره همش دل درد دارم دو روزه هم دل درد پریودی گ ...

انشالله که باردار بشی عزیزم مشکل از خودته یا شوهرت؟

ببین فقط اینو میدونم خدا بخواد میشه نخوادم نمیشه . پس دلتو بدع دست خدا دستتو بزار روشکمت و بگو خدایا از خودت میخوام

من بار اول ای یو ای باردارشدم ولی سقط شد چون اسپرم شوهرم ضعیف بوده باردوم حتی تستم مثبت هم نشد