ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه. ولی اکثر همکارها. همسایه ها و .............................
یعنی راضی نبودن؟
من میخوام کلاس های خصوصیشون رو به صورت آنلاین شرکت کنم شهر خودمون هزینه کلاس ها جلسه ای ۵۵۰ هست ایران اروپا ۸۰۰ هست واسه همین میخواستم ببینم کدوم بهتره
تماس گرفتم انلاین کلاساش گرون بود جای دیگه انتخاب کردم
کجا؟راضب هستی ؟
قیمتش که خوبه
۱۸۰۰ واسه دو ماه
من ایران کانادا میخونم ماهی ۳۳۰۰ میدم الان یک ترم مرخصی گرفتم ترم بعدیم وجود نداره آنلاینش میگن بیا ۴ جلسه خصوصی پنج میلیون به اون گروه قبلی برس گفتم خیلی زیاده دیگه
کجا؟راضب هستی ؟قیمتش که خوبه ۱۸۰۰ واسه دو ماه من ایران کانادا میخونم ماهی ۳۳۰۰ میدم الان یک ترم مرخص ...
حقیقتا دخترم میره ۴ سال حضوری رفت دوسال انلاین میفرستم مال دخترم گروهی بوده ولی ۳ نفربودن راضی بودم بله موسسه کید ومون که بزرگسال وخصوصی داره.البته دخترمن چون زود شروع کرده بود وخصوصی توکلاسهای بزرگسال بود
من تهران نیستم هدفم آیلتس نیست ولی خب دبیرستانی ام و درس دارم و میخوام کلاس های خصوصی هفته ای یک جلسه رو شرکت کنم ولی خب هزینه ام تا همین ۸۰۰ تومن جلسه ای اینا اوکیه
الان میخوام موسسه خودم برم دیگه جلسه یک ساعته یک و دویست و پنجاه خیلی زیاده واقعا و استاداش هم واو نیستن