2777
2789
عنوان

میگه پیشت اعتماد ب نفس ندارم

428 بازدید | 51 پست

سلام من ی سالی هس تو رابطم چند وقته میگه باهات میام بیرون احساس میکنم چشما رو توعه تو خیلی خوبی سری من دیگ اعتماد بنفس ندارم امدی با ی پیر مرد! خودم خوشم میاد ازش

اختلاف سنی مون ده ساله من ۱۹ اون ۲۹

پارتنرم خیلی خوشگله و تیپش هم لشه چون تپله پولدارم هس اخلاقش متوسطه 

من خودم بیبی فیسم قدم متوسطه لاغرم موهامم سیم تلفنیه گوینده هم هستم

چیکارش کنم وقتی میگه امدی با ی پیر مرد دنیا رو سرم خراب میشه انگار

بگو اصلا هم اينطور نيست…

نگاه هاي مردم هيچ ارزشي نداره ، بهش اعتماد به نفس بده

زياد تعريفش نكني هوا برش داره😐

شايدم پي بهونه اس براي كات

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو همونطوری ک فکر میکنی مردا ب من نگا میکنن دخترام ممکنه به تو نگا کنن :/ 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه .              خلاص🌱                                                                     بچه ها نخندینا ... 🕊 !!!                                                 قلب اکلیلی ۲ سابق :) 

حتما دوستت نداره 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

انتظار استارتر الان از کامنتا :

خداروشکر که گوینده ای

خداروشکر ک سیم تلفنی 

خوشبحالت که قد متوسطی 

آفرین که دنیا رو سرت خراب میشه 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

عدم اعتماد به نفس ،کمکش کن اعتماد به نفسش بره بالا ازش تعریف کن بگو تو خیلی خوبی با هیچکس عوضت نمیکنم هیجی کم نداری تکیه گاهیی از این حرفا 

🤌😐 (حرفایی میزنم که خودم تو زندگی ازشون استفاده نمیکنم💔)

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
بگو اصلا هم اينطور نيست… نگاه هاي مردم هيچ ارزشي نداره ، بهش اعتماد به نفس بده زياد تعريفش نكني هو ...

نه اولم فک نمیکرد باهاش رل بزنم خودش خیلی خوبه ها خودم تو بوتیک دیدم دخترا چقد نخ میدن بهش...

2790
2778
2791
2779
2792