2777
2789
عنوان

میگه پیشت اعتماد ب نفس ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 51 پست
دقیقا همینطوره امد خواستگاری ولی من قبول نکردم گفتم زوده بعد همش میترسه کات بشه😑

پس تو خودت بهش نشون بده ک هستی کنارش قرار نیست بری گلم

ممنون میشم برای حاجتم یه صلوات بفرستی🦋💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گلم ببین من خودمم تو رابطم خعلی مشکل داشتم و هی کتابای مختلف خوندم حتما کتاب بخون رفتار درستو ...

عزیزم میشه کتابارو معرفی کنی 

من خودم فقط رمان میخونم

دقیقا همینطوره بخواد کات کنه میکنه دیگ دنبال بهونه چرا اخه

دقیقا همینطوره بعد رژیمم نمیتونه بگیره 

باید اشتهاشو کم کنه وگرنه صدبارم رژیم بگیره دوباره برمیگرده ....من خودمم بعد زایمانم اضافه وزن شدید پیدا کردم هیچ جوره هم وزنم پایین نمیومد رفتم طب سنتی با طب سوزنی و حذف نمک و نون برای یه دوره هم اشتهام کم شد هم خیلی زود وزنم پایین اومد هنوزم برنگشته البته این نسخه برای همه نیست ولی فک میکنم طب سوزنی اشتهاشو کم بکنه اگه راضی بشه انجام بده 🙂

نسبت ب بقیه هم سنام گفتم

واقعا قیافه یه ۷۳ایی با ۸۳ خیلی تفاوت داره داییم متولد ۷۳هست دختر دایی بزرگم ۸۳ خیلی کوچیکه ⁦☹️⁩خودم بیستم ولی قیافم بزرگونه میخوره 

نمی‌دونم چی شد که زندگیم ب اینجا رسید ..خیلی خستم 
عزیزم میشه کتابارو معرفی کنی  من خودم فقط رمان میخونم دقیقا همینطوره بخواد کات کنه میکنه دیگ ...

کتاب انچه زنان باید درباره مردان بدانند

این بزرگترین کمکی رابطم بود بعد یچیزو خاهرانه بهت بگم

برای رابطت و حال خوب خودت باهیچکسی حرف نزن از هیچکسی نظر نخا ببین هرکی رابطش با اون یکی فرق داره

خودت رابطه تو بچرخون ب نظر دیگران گوش نده اینجا همه گفتن میخاد بپیچونتت اما بحرف من گوش بده با رلت صحبت کن تو ی زمان مناسب بهش بگو چرا همچین حسی داری بیا باهم صحبت کنیم حلش کنیم ببین اگ نگفت میترسم از دستت بدم بیاد بمن فوش بده چون من دارم اینایی ک بهت میگمو تجربش کردم پس تورو خدا برای زندگیتون بحرف نی نی سایتیا گوش ندین چون جز خراب شدن فکر و ذهن و رابطت هیچی نمیشه🙂من خودمم شیش ماه یبار میام نی نی سایت بخاطر همین چیزا ک فقط مردومو غلط راهنمایی میکنن و رابطه زندگیشونو خراب میکنن

باید اشتهاشو کم کنه وگرنه صدبارم رژیم بگیره دوباره برمیگرده ....من خودمم بعد زایمانم اضافه وزن شدید ...

همینطوره خیلی شکموعه بعد من خودم تپل هم دوس دارم...

بعد فست فود هم خیلی میخوره 

اعتماد ب نفسش خیلی امده پایین خیلی خواستم کمکش کنم ولی نشد

کتاب انچه زنان باید درباره مردان بدانند این بزرگترین کمکی رابطم بود بعد یچیزو خاهرانه بهت بگم ...

مرسی گلم همینه بخدا الان من نسبت بهش شک کردم با اینکه قبل تاپیک این حسو نداشتم

بعد من عادت دارم از رابطم ب مامانم هم میگم اونم ذهنیتمو خراب میکنه

با پاتنرم خیلی حرف زدم ولی بخاطر سنامون همو درک نمیکنیم 

خیلی تلاش کردیم برای رابطه مون امیدارم همه چی درس شه چون من کم کم دارم دلسرد میشم

مرسی گلم همینه بخدا الان من نسبت بهش شک کردم با اینکه قبل تاپیک این حسو نداشتم بعد من عادت دارم از ...

بهترین مشاورت کتابه بخودت و رابطت اگ میخای کمک کنی فقط کتاب بخون من خودمم مثل تو بودم و کلی مشکل داشتم با خوندن کتاب حل شد خعلی وقتا صحبت و مشورت با بقیه نابود کردن رابطه خودته

بهترین مشاورت کتابه بخودت و رابطت اگ میخای کمک کنی فقط کتاب بخون من خودمم مثل تو بودم و کلی مشکل داش ...

اره عزیزم مرسی بابت کمکت 

دیگ تلاشمو میکنم از کسی نظر نخوام چون خودم اذیت میشم

اره عزیزم مرسی بابت کمکت  دیگ تلاشمو میکنم از کسی نظر نخوام چون خودم اذیت میشم

اره گلم منم مث تو بودما قبلن اما الان انقد کتاب خوندم حتی دعوای شدیدم میکنیم میدونم چجوری حلش کنم بدون کمکی کسی توهم میتونی موفق میشی

2790
2778
2791
2779
2792