2777
2789
عنوان

میگه پیشت اعتماد ب نفس ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 51 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂 منم ۳ دورا گویندگی رو رفتم مدرک هر دوره هم گرفتم  ب منم خدا روشکر بگو منم انتظار دارم

خداروشکر که گوینده ای گلجان😍😁

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

خداروشکر که گوینده ای گلجان😍😁

ن کار جدی نمی کنم ک

چند سال پیش رفتم دوره هاشو دیدم 

آموزش داره ۳ دوره ، مقدماتی تا پیشرفته 

چند تا کار کارتونی و صدا پیشگی و اینا اون موقع ها انجام دادیم فقط همین 

دنبالش دیگه نرفتم چون کار و درس و ..

ولی یکی از بچه هامون رفت باشگاه خبرنگاران جوان چند بار تو تی وی دیدمش چند نفرمون ادامه دادن اونا انگار کار می کنن البته درست خبر ندارم با کدوم گروه دوبله هستن

ن کار جدی نمی کنم ک چند سال پیش رفتم دوره هاشو دیدم  آموزش داره ۳ دوره ، مقدماتی تا پیشر ...

بهتر که نرفتی... کارکردن واسه بعضی ارگان ها پولش از خون سگ حروم تره.... "" 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

2790
2778
2791
2779
2792