2821
2789
عنوان

تولد دخترم

245 بازدید | 13 پست

سلام. وقت بخیر. یه دختر ۷ساله دارم که امسال رفته کلاس اول و چندتا از همکلاسی هاش تولد گرفتن و بچه های کلاس رو دعوت کردن. حالا دخترم هم اصرار میکنه برای منم تولد بگیر و همکلاسی هام رو دعوت کن. مشکل جا دارم. خونه ام یه سوئیت خیلی کوچیکه. حتی خود دخترم متوجه میشه و میگه توی خونه مادربزرگ بگیریم تولدم رو چون خونه خودمون کوچیکه. نمیتونم اونجا هم بگیرم به خاطر یه سری از مسائل. با یکی دوتا مینی پارک صحبت کردم تقریبا یک و هفتصد تا ۲ میلیون اجاره ۲ساعت هست. هزینه های دیگه ام هست واسه تولد‌ . واسم گرون میشه. از نظر مالی فعلا اذیت میشم. به نظرتون چیکار کنم تولدش رو؟ توی روز کلی تکرار میکنه دلم نمیخواد توی ذوقش بزنم.

تو یه پارک یا فضای باز بگیرید 

یا اینکه فقط 4.5تا از همکلاسی هاشو دعوت کنید

من‌ هیچ‌وقت تسلیم نشدم،خسته‌ چرا،اما تسلیم نه؛یه شبایی تا صبح اشک ریختم،از درد چشمام رو نبستم،هِی خاطرات رو مرور کردم،اما صبحش با لبخند بلند شدم و انگارنه‌انگار که اون آدمِ دیشبی خودم بودم.کم آوردم؛ولی جا نزدم...با همه‌‌ی دردها ادامه دادم ؛ حتی وقتایی که می‌دونستم ممکنه تهش هی‌چی نباشه ! ادامه دادم ؛ تا سرم پیشِ خودم بالا باشه ! ادامه دادم ؛ تا اگه نشد ، به خودم بگم:« فدای سرت ، مهم اینه که تو تلاشت رو کردی ..! »بخاطرِ همین‌هم هیچ‌وقت نه پشیمونم ، نه افسوس می‌خورم و نه منتظرِ کسی هستم که بیاد و نجاتم بده ! ناجیِ من همیشه خودم بوده و بس ... :)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کافه نمیشه بگیرین؟

یا کیک بخریو کلاسشو تزئین کنی تو کلاس براش بگیری

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

دوستان تو ران پام یه پلاتین هست باید یک ماهه دیگه درش بیارم  دکتر چند ماهه استراحت مینویسه؟&nb ...

کاش تاپیک جدا میزدی 

وسط تاپیک یکی دیگه مشکلتو نوشتی

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

فقط چنتا از دوستای صمیمیشو دعوت کن  تعداد کم

تقریبا بچه های کلاسشون همشون باهم رابطه خیلی صمیمی دارن و مادرها توی گروه دعوت میکنن . اگر چند نفرشون رو‌بگم بقیه مطلع میشن ناراحت میشن. نمیدونم شاید هم اگر راهی پیدا نکردم مجبور باشم همین مار رو بکنم

تولد دختر گلتون مبارک باشه💐💜تو یه پارک یه میز ساده ببرین یه کیک و بادکنک و بشقاب و لیوان یکبار مصرف دوستانشم دعوت کنید کلی کیف میکنه... برای بچه هام میتونید ساندویچ درست کنید

کافه سوال نکردم. فکر کردم مینی پارک مناسب سنشون باشه اونجا سوال کردم

کافه هم مناسب نیست چون نوجوان نیستن ک

کودکن

کاش خونه خواهری چیزی تولد میگرفتی براش

کافه هم مناسب نیست چون نوجوان نیستن ک کودکن  کاش خونه خواهری چیزی تولد میگرفتی براش

خواهر ندارم. خونه زن داداش و خواهرشوهرم هم روم نمیشه بگم . خونه مادرم هم به نسبت دوره. چندهفته میشه که ازبس فکر کردم دیگه مغزم داره سوت میکشه

خواهر ندارم. خونه زن داداش و خواهرشوهرم هم روم نمیشه بگم . خونه مادرم هم به نسبت دوره. چندهفته میشه ...

ای بابا میفهمم چی میگی

نمیدونن خونتون چند متره

نشد هرجوری شده یکم خلوت کن چندتا ازدوستاشو دعوت کنه 

پذیرایی خوب داشته باش

چون بچه های این سنی ب اطراف دقت زیادی نمیکنن 

ولی ب شکمشون چرا

2824
2823
2791
2779
2792