سلام. وقت بخیر. یه دختر ۷ساله دارم که امسال رفته کلاس اول و چندتا از همکلاسی هاش تولد گرفتن و بچه های کلاس رو دعوت کردن. حالا دخترم هم اصرار میکنه برای منم تولد بگیر و همکلاسی هام رو دعوت کن. مشکل جا دارم. خونه ام یه سوئیت خیلی کوچیکه. حتی خود دخترم متوجه میشه و میگه توی خونه مادربزرگ بگیریم تولدم رو چون خونه خودمون کوچیکه. نمیتونم اونجا هم بگیرم به خاطر یه سری از مسائل. با یکی دوتا مینی پارک صحبت کردم تقریبا یک و هفتصد تا ۲ میلیون اجاره ۲ساعت هست. هزینه های دیگه ام هست واسه تولد . واسم گرون میشه. از نظر مالی فعلا اذیت میشم. به نظرتون چیکار کنم تولدش رو؟ توی روز کلی تکرار میکنه دلم نمیخواد توی ذوقش بزنم.
من هیچوقت تسلیم نشدم،خسته چرا،اما تسلیم نه؛یه شبایی تا صبح اشک ریختم،از درد چشمام رو نبستم،هِی خاطرات رو مرور کردم،اما صبحش با لبخند بلند شدم و انگارنهانگار که اون آدمِ دیشبی خودم بودم.کم آوردم؛ولی جا نزدم...با همهی دردها ادامه دادم ؛ حتی وقتایی که میدونستم ممکنه تهش هیچی نباشه ! ادامه دادم ؛ تا سرم پیشِ خودم بالا باشه ! ادامه دادم ؛ تا اگه نشد ، به خودم بگم:« فدای سرت ، مهم اینه که تو تلاشت رو کردی ..! »بخاطرِ همینهم هیچوقت نه پشیمونم ، نه افسوس میخورم و نه منتظرِ کسی هستم که بیاد و نجاتم بده ! ناجیِ من همیشه خودم بوده و بس ... :)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تقریبا بچه های کلاسشون همشون باهم رابطه خیلی صمیمی دارن و مادرها توی گروه دعوت میکنن . اگر چند نفرشون روبگم بقیه مطلع میشن ناراحت میشن. نمیدونم شاید هم اگر راهی پیدا نکردم مجبور باشم همین مار رو بکنم
تولد دختر گلتون مبارک باشه💐💜تو یه پارک یه میز ساده ببرین یه کیک و بادکنک و بشقاب و لیوان یکبار مصرف دوستانشم دعوت کنید کلی کیف میکنه... برای بچه هام میتونید ساندویچ درست کنید