2777
2789
عنوان

مادر

107 بازدید | 9 پست

دختری ۳۰ساله ام.بخدا به این ایام که میخاد محرم شه مادرم از روز اول ب پدرم خیانت میکرد پدرم یه ادم مظلوم بود.من از بچگی بخاطر اینکه اینا باهم دعواشون نشه چیزی نمیگفتم ب بابام.یه برادر ده سال از خودم کوچیکارم دارم.مامانم کرمانشاهی بودن اومدن شهر ما. با سلیطه بازی و جنگ و دعوا همه مال و اموال و زمین و از دست بابام دراورد.بخدا ما مستاجر شدیم. پدرم یه خانواده اصیلن بخاطر آبروش زد ب نامش ک زندگی کنه.الان ۱۲ ساله جدا شده برادرمو من بزرگ کردم بعد ک دید سمت مامانم چرب تره رفته اونجا‌.من دلم نمیاد بابامو ول کنم موندم تو بدبختی اونا بهترین جا زندگی میکنن با پول و عشق و حال‌.جدیدا هم شنیدم مامانم با یه پسره خیلی کوچیک تر ک زن و بچه هم داره در ارتباطه برادرمم میدونه اما سکوت کرده بخاطر پول‌.بخدا قسم شب و روزم گریه است.میگم چرا خدا حقمونو نمیگیره پس جواب این ناحقیا رو کی میخواد ازش پس بگیره چقدر دیگه‌. بخدا پیر شدم دیگه حتی یه خواستگارم ندارم تا میفهمن مامانم کیه میرن.اصلا بقران دلم نمیخواد شوهر کنما کلا میگم با زندگیم بدجور بازی شده فقط میگم خدا کجاست پس😭تورو خدا یه چیزی بگید آروم شم اخه پس خدا کجاست

متاسفم اما خدایی نداریم🙂

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

قشنگم درکت میکنم ان شاالله خدا دلتو آروم کنه بحق پنج تن آل عبا ، ولی مطمئن باش ی روزی خدا همشو پس میگیره فقط ب خدا اعتماد کن ، مادرت ان شاالله خدا هدایتش کنه و خودش سر عقل بیاد 

ولی خودش متوجه میشه چ اشتباه بزرگی کرد ، تو توکلت ب خدا باشه خدا خودش حقتو پس میگی ه فقط ب خدا اعتماد کن ب زمانی ک خدا در نظر گرفت احترام بذار و توکل کن چون خدا بهترینارو برای بندش میخواد

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

متاسفم اما خدایی نداریم🙂

جای امید دادنتونه؟خدایی هست که تو هستی..اسی جان ناامید نباش گلم ی روزی تو هم مطمعنا خوشبخت میشی وواقعا کار خوبی کردی ک پدرتو ول نکردی.

😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️

سلام دوست من ....

مادر منم جرات روبه رویی با پدرم رو نداشت و ازش می‌ترسید 

انقدر مظلوم نمایی در آوردو دروغ گفت که من خودم یه تنه خونه رو از پدرم گرفتم و به اسمش کردم و طلاقشو گرفتم 

چون پدرم اعتیاد داشت 

ولی مادرم هیچوقت جرات نداشت ازش جدا شه 

همیشه میگفت تو فرشته ی نجات زندگیمی و تو نبودی باید خودکشی میکردم 

ولی یکم بعدش شوهر کرد ....

منو از خونه ی پدریم انداخت بیرون و دنبال دوا درمونه که بچه بیاره

حقیقتا دلم میخواد انتقام بگیرم اما نمیدونم چجوری

حساب شما ومادرتون جداست همین که با مادرت زندکی نمی کنی خیلی خوبه وازدواج وزندگی خوب دست خداست خدا به وقتش وبه موقعش زندگیت رو از این رو به اون رو میکنه اینا امتحانه عزیزم خدا بنده های پاک ومومنش رو امتحان می کنه عزیزم پیش پدرت بمون اگه بری با مادرت زندگی کنی آینده ات رو خراب می کنی بمون پیش پدرت  و هیچوقت به خاطر پول سمت مادرت نرو دل پدرت میشکنه

متاسفم اما خدایی نداریم🙂

اگه مشکلی داری تو زندگیت ک خستت کرد دعا کن نگو خدایی وجود نداره ، ما بد بنده ایم ولی خدا خوب خداییه اگه ی لحظه ما رو ب حال خودمون رها کنه واویلا میشه اوضامون

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚