2777
2789
عنوان

مشکل بلع 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4091 بازدید | 84 پست
آخه من رفتم دکتر آرامبخش داد گفت خوب می شی رفتم گفتم‌خوب نمی شم‌عکس‌داد 

رفتی دکتراعصاب ؟ آرامبخش چی داد؟  بخدا من  دیگه  ازبس دعا کردم دیگه  خسته شدم   وبه هرکی میرسه اینجا میگم  دعام کن    . دارم حواس خودم پرت میکنم  بادرس خواندن   و  گاهی یوگا   توخونه  انجام میدم  . چون دکترگفت ورزش کن . 

یعنی با اندوسکوپی نمی فهمن ؟ به من عصبیه ولی بعد دیدم بعضیا گفتن با اندوسکوپی تشخیص نمی‌دن 

باعکس مری  دقیق تر بررسی میشه فقط ناحیه مری . ولی آندوسکوپی تمام  معده  ومری واثنی عشر  بررسی میشه   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس همونه توهم ازوسواس فکریته .  دارو اعصاب چی  خوردی تاحالا؟ کدام شهرین؟   تحت ن ...

منم چون قبلنا وسواس بیماری داشتم الان هر چی می گم هیچکی باور نمی‌کنه آخر روانپزشکم گفت عکس بگیر بیار ببینیم 

رفتی دکتراعصاب ؟ آرامبخش چی داد؟  بخدا من  دیگه  ازبس دعا کردم دیگه  خسته شدم &n ...

منم نمی دونم چیکار کنم دعا کنین برام فردا خیلی می ترسم گفت اون پودرم همه جا نداره باید بگردم پیدا کنم چرا خودشون ندارن آخه با این همه استرس باید بیفتم دنبال سولفات 

عزیزم هالوپریدول‌اصلانم کمکم نکرد یه ماه خوردم والا بدتر شدم 

نه هالوپریدول   واسه وسواس نیس  منم  دکترگوارش یبارنوشت   . ببین  روانپزشکت عوض کن .  داروهای وسواس  چیزهای دیگه ان

نه هالوپریدول   واسه وسواس نیس  منم  دکترگوارش یبارنوشت   . ببین  روانپزشکت ...

ببخشید زیاد سوال می پرسم خیلی استرس دارم اون مایع رو‌که می دن بخوریم قبل عکس راحت قورت داده می شه ؟ آخه من مشکل دارم منظور مایع هست یا جامد خوابیده باید قورت بدم ؟ داخل دستگاه اسکن می برن ؟