2821
2789
عنوان

مشکل بلع 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3831 بازدید | 83 پست

سلام عزیزم

منم همین مشکلو داشتم و همه چیو باید میکس میکردم بعد میخوردم حتی مهمونی کمتر میرفتم چون نمیتونستم توی جمع دوستام و فامیل غذا بخورم اما الان خداروشکر ترسم از بین رفته. بنظرم هم دارو باید بخوری هم ورزش بلع انجام بدی برای ورزش بلع حتما یبار برو مطب دکتر دشتله دکتر دشتله که توی مطب آندوسکوپی بلع برای ارزیابی بلع میکنن.  بنظرم چون ترس از بلع داری مشکلت بیشتر عصبیه ولی وقتی موقع قورت دادن غذا ببینی که داخل گلو هیچ گیری نداری و احساس موندن غذا توی گلوت بیشتر ساخته ذهنته کم کم ترست از بین میره برا همینه که دکتر دشتله آندوسکوپی بلع رو انجام میدن تا خودت با چشم خودت ببینی مشکلت فقط ذهنیه

سلام عزیزم منم همین مشکلو داشتم و همه چیو باید میکس میکردم بعد میخوردم حتی مهمونی کمتر میرفتم چون ن ...

سلام مرسی عزیزم دکتردشتله تهرانه من کرمانشاهم  عکس حنجره  تازگی انداختم سمت راست تارصوتیم فلجه ورفلاکس حنجره ولی خب بنظرم این مشکل بلع بیشتر عصبیه  نمیدونم فعلا یساله تحت نظر روانپزشکم وفلوکستین پنج ماهه میخورم سوزش گلوم کم کرده خداروشکر. فقط مونده مشکل بلعم  برام دعاکن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام دوستان

یه راهنمایی عاااالی دارم براتون😍

میدونستید مشکل بلع میتونه منجر به عوارض مختلفی مثل کاهش وزن، سو تغذیه، افسردگی و عفونت ریه بشه و توی افراد مختلف به شکل پریدن آب یا غذا در گلو، گیر کردن لقمه غذایی در حلق، احساس ماندن غذا در گلو، ترس از قورت دادن و خفگی حین خوردن لقمه و آب دیده بشه.

یکی از ویژگی های خیلی خوب "مرکز تخصصی درمان بلع دکتر دشتله توی سعادت آباد" استفاده از تجهیزات پیشرفته آندوسکوپی بلع، دستگاه تحریک الکتریکی عضلات بلع و دستگاه تحریک الکتریکی نواحی مغزی مسئول بلع هست و خبر خیلییی خوب اینه که دکتر دشتله یه تیم تخصصی در زمینه درمان بلع در منزل داره که همه بیمارایی مثل سکته مغزی، پارکینسون، ای ال اس و آسیب صدمه مغزی تحت نظر خودشون بلع درمانی در منزل را می تونن داشته باشن. برای ارتباط با مطب دکتر دشتله با شماره های

0991-616-0939 و

0933-780-1379

تماس بگیرین.

با آرزوی سلامتی

گلوي من نمي سوزه هر چيزي كه مي خورم انگار مي چسبه يا بايد سريع براي بار دوم تمل بلع رو انجام بدم كه ...

عزیزم منم دقیقا عین شماهستم مشکل شمابرطرف شدبرای من بعضی وقتامیگیره حالت خفگی بهم دست میده حتی بدون غذاخوردن

سلام عزیزم نگران نباش منم مشکل های شمارو داشتم حتی پستامو بخونی متوجه میشی واقعا سخته منم چندسال درگ ...

آذر جان عزیزم شما پیش کدوم دکتر رفتین اسم و آدرس مطبو لطف میکنین منم این مشکلو دارم