2821
2789
عنوان

مشکل بلع 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3831 بازدید | 83 پست
سلام چیشد    انجام دادی؟

می دونین کلا مشکل خیلی بدیه بیماری های بعد حتی از اعصابم باشه ایشالا 😞اونم من شنیدم خیلی دیر به دارو‌ جواب میده یا نمی ده همیشه می‌مونه نمی دونم والا چی بگم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونجا خودشون‌می‌گن یا باید ببرم دکتر ؟ خودم نگاه کنم می فهمم ؟ 

سلام عزیزم نگران نباش منم مشکل های شمارو داشتم حتی پستامو بخونی متوجه میشی واقعا سخته منم چندسال درگیر بودم . هرکی ام می بینه این مشکل و بهش میگم نگران نباش من سر ۲ ماه خدب شدم .

باعکس مری  دقیق تر بررسی میشه فقط ناحیه مری . ولی آندوسکوپی تمام  معده  ومری واثنی عش ...

شما یک خانم دیگه فکر کنم پیمانه داخل این تاپیک شرکت کرده مشکلتون مثل من هست دوست داشتی بهم پیام بده تا بگم چیکار کردم

من بهتون دعوت به دوستي فرستادم 

سلام عزیزم دعوت دوستی برام نیومد که قبول کنم 

من برای شما فرستادم حالا اشکالی نداره .

عزیزم منم مشکل شمارو چندسال داشتم و خیلی اذیت شدم دکترهای مختلف رفتم چند نوبت قرص های آرامش بخش خوردم اما اثری نداشت عکس گرفتن هیچی نشون نمیداد فکر میکردم بیماری لااعلاج گرفتم همش اون چندسال آرزو داشتم که غذا با خیال راحت بخورم اصلا چیزی بخورم ولی یک بنده خدایی آقای دکتری رو بهم معرفی کردن که فامیلشون آقای دکتر مهدی خدادوست که داخل اینترنت بزنی وبلاگ شونو می یاد مشهد و انلاینم می بینند  ایشون گفتاردرمانگرن  والا خواهرجان روزهای سختی داشتم الان پستامو ببینی همش تجربه مو دارم به دیگران میگم که همه لذت غذا خوردن و بچشن خداروشکر ۲ ماهه خوب شدم و اسم این مشکل آقای دکتر میگن  ام تی دی است .

سلام عزیزم دعوت دوستی برام نیومد که قبول کنم  من برای شما فرستادم حالا اشکالی نداره . عزیزم م ...

عزيزم باورتون نمي شه شما نوشتين انگار خودم دارم مي نويسم دقيقا منم مثل شمام آرزومه خوب شم آرزومه بتونم مثل ببل غذا بخورم به قبر بابام خيلي اذيت مي شم خيلي عذاب مب كشه انقدر فشار رومه حتي نمي تونم گريه كنم انگار شوك بهم وارد شده باشه من سرچ مي كنم اگه ويزيته آنلاين داشته باشن صد در صد ويزيت مي شم 😔ببخشيد ني ني سايت زياد وارد نيستم الان درخواستارو چك مي كنم

سلام عزیزم دعوت دوستی برام نیومد که قبول کنم  من برای شما فرستادم حالا اشکالی نداره . عزیزم م ...

سلام عزیزم درخواستتو قبول کردم. من بعدعمل تیرویید اینطورشدم  شماچی؟ مشکل درصدا داشتید؟   ام تی دی تونت زدم  نوشته بود یعنی تنش  عضلانی . این دکتر چطورشماروخوب کرد؟ آدرس سایتی که میشه باهاش آنلاین حرف زد بفرس

عزيزم باورتون نمي شه شما نوشتين انگار خودم دارم مي نويسم دقيقا منم مثل شمام آرزومه خوب شم آرزومه بتو ...

سلام عزیزم راستی تو مشکل درصدات وحنجره ات نداری؟   من  سال ۹۷ که عمل تیروییدکردم یسال صدام بالانمیومد  بعدیسال خوب شدم ولی سال ۹۹ این مشکل بلع وسوزش گلو گرفتم  عکس حنجره گرفتم  دکترگفت یطرف حنجره ات فلجه . ولی پارسال که آندوسکوپی دادم  دکترگفت حنجره ات بهترشده  مشکلت عصبیه .بعدیسال  فلوکستین سوزش  گلوم کم کرده ولی مشکل بلعم سرجاشه .  این دکتر که این خانم میگه   گفتاردرمانگره  سایتی که بشه باهاش آنلاین  ویزیت گرفت ندارم  پیداکردی برام بفرس 

سلام عزیزم راستی تو مشکل درصدات وحنجره ات نداری؟   من  سال ۹۷ که عمل تیروییدکردم یسال صدام ...

سلام عزیزم

راستش الان نمی دونم چطوری نوبت بگیری ولی بهم پیام بده آدرس سایت شون و برات بفرستم