2777
2789
عنوان

مشکل بلع 😭

3702 بازدید | 83 پست

سلام کیا مشکل بلع  داشتن وخوب شدن؟ مدت سه ساله گلوم مدام میسوزه ومشکل بلع دارم هرچی میخورم حتی آب بایدآرام آرام بخورم اگه نه میپره گلوم  یبار آندوسکوپی دادم وعکس مری .آندو  گفت یکم رفلاکسه    تمام داروهای ضداسیدمعده حتی خارجیش (نکسیوم)  خوردم   وپرهیزغذایی وزنمم کمه ولی اصلا خوب نشدم چندتادکترگفتن عصبیه   از یه ماه قبل عید تحت نظر دکتر اعصاب رفتم  تشخیص وسواس فکری شدید داده  کلومیپرامین خوردم  درحال حاظر آسنترا۵۰ میخورم   مدام هم جلو چشمم سیاهی میره   کم خونی وفقرآهن ندارم  ‌. میخوام دوباره آندوسکوپی انجام بدم 

برام دعاکنین مشکلم  حل شه 

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

چرا کلومیپرامین رو ادامه ندادی؟

جلو چشمام بدتر سیاهی میرفت  و خشکی دهان میاورد .  هرماه باکلومیپرامین  یه قرص دیگه هم مینوشت  مثلا ولبان ، ماه قبلترش همراه بااس سیتالوپرام ماه اول دپاپکس    . این ماه خودم سرخود  آسنترا دارم میخورم چون  رفته مسافرت دکترم    

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس میخوری کلومی پرامین رو دیگه؟ چیزی سرخود نخور دیگه.مشکل بلعتم درست میشه وسواست درست بشه 

نه  نخوردم  این ماه  کلومیپرامین رو چون دهانم خشک میکرد وتاری دیدم بدتر  شد .  نمیدونم  واقعا دیگه خسته شدم 

نه  نخوردم  این ماه  کلومیپرامین رو چون دهانم خشک میکرد وتاری دیدم بدتر  شد . &n ...

والا تنها داروییه که به وسواس فکری شدید مثل شما که منجر به بیماری سایکو سوماتیک شده جواب میده. من بودم عوارضشو تحمل میکردم و اصلا سرخود قطع نمیکردم 

والا تنها داروییه که به وسواس فکری شدید مثل شما که منجر به بیماری سایکو سوماتیک شده جواب میده. من بو ...

وسواس فکری داشتی؟چه علایمی داشتی؟ چندماه خوردی کلومیپرامین؟ 

وسواس فکری داشتی؟چه علایمی داشتی؟ چندماه خوردی کلومیپرامین؟ 

من نداشتم ولی مورد مشابه شما رو چندبار دیدم. مشکلات بلع شایعه تو کیس های وسواس فکری و اضطراب مزمن. تنها داروی کارسازش هم همین کلومی پرامینه. عوارض داره ولی به ۹۰ درصد جواب میده 

من نداشتم ولی مورد مشابه شما رو چندبار دیدم. مشکلات بلع شایعه تو کیس های وسواس فکری و اضطراب مزمن. ت ...

مرسی.بعدچندماه جواب میده؟شماروانشناسید

بله. اگه دوز مناسب رو بخورید در کمتر از ۴ ماه جواب میده. بازم با پزشک خودتون حرف بزنید

وسواس دارم  نمیدونم دوباره آندوسکوپی بدم یانه    . یبار دکترگوارش کنار پنتوپرازول برام  سیتالوپرام ۲۰ و والپرات سدیم ۲۰۰ نوشت  چندروزفقط تونستم بخورم  چون حالم  خیلی بدشد  ولی بعد یه مدت یه چندروزی خوب بودم .به  دکتر اعصابم گفتم  ولی اس سیتالوپرام  ۱۰ نوشت همراه کلومیپرامین  فقط یه ماه  نوشت  اس سیتالوپرام رو ‌ که تاثیرنداشت .  

وسواس دارم  نمیدونم دوباره آندوسکوپی بدم یانه    . یبار دکترگوارش کنار پنتوپرازول برا ...

به نظر من اندو فایده ای نداره مشکل بلعت عصبیه اون باید حل بشه تا خوب بشه. باید داروهاتو بخوری. تمه داروها تا توی خون بذلانس بشن عوارض دارن و حالتو بدتر میکنن ولی بالانس که بشن دیگه میره عوارضشون. نمیدونم چرا سدیم نوشته. نوسان خلق داری؟ من نظرم رو کلومی پرامین و آسنتراس 

به نظر من اندو فایده ای نداره مشکل بلعت عصبیه اون باید حل بشه تا خوب بشه. باید داروهاتو بخوری. تمه د ...

نوسان خلق نه ندارم  .افکارمزاحم وتکراری دارم مثل ترس ازدست دادن عزیزان.ترس اززلزله وتصورات منفی .وسواس ذهن خوانی  وسواس شمارش .خودخوری زیاد مثلابعد اینکه باکسی حرف میزنم میگم‌چرااینوگفتم چرااونونگفتم چرا هول شدم.چیزی هم تایپ میکنم یامیخوام بگم همش پاک میکنم ازاول مینویسم میگم بگم یانه .عدم توجه تمرکز وفراموشی وسندروم قاعدگی دارم ‌.ولبان وکلومیپرامین برام بهتربود ولبان یه ماه خوردم باعث شده بودتمرکزواعتمادبنفسم بهترشه ولی متاسفانه  باعث میشدشبها بی دلیل گریه کنم بخصوص توپریود .من دقیق ازیه ماه قبل عیدتحت نظرم .ماه اول نصف دپاپکس  ویکی کلومیپرامین ۱۰ ماه بعد کلومیپرامین ۱۰ واس سیتالوپرام . ماه بعد کلومیپرامین ۲۵ وولبان ۷۵ .الانم فقط آسنترا ۵۰شبی یکی .ضمن اینکه لووتیروکسین .سوپراکل روزی دوعدد وکلستریول هم میخورم روزی دوسه تا .

نمیدونم چراهرماه داروهام عوض میکنه روانپزشک .این ماه سرخود آسنتراگرفتم چون دکترم مسافرته تاده روزدیگه .تحت نظردکترغددهم هستم . وده روزدیگه میشه یه ماه که میخورم آسنترا .مشکل بلع وگلودردم سرجاشه ومدام جلوچشمام سیاهی میره خیلی اذیتم