2821
2789
عنوان

مشکل بلع 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3831 بازدید | 83 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید شما تست مری انجام دادین ؟ من حالتای شمارو دارم اندوسکوپی دادم گفتن عصبیه ولی تست مری انجام ند ...

سلام آره هم آندوسکوپی دادم هم عکس مری گفتن هیچیت نیس فقط اعصابته.چندماهه تحت نظر روانپزشکم  ببینم چی میشه. شماچندوقته اینطورشدی؟

گلوت میسوزه ومشکل بلع داری

من نداشتم ولی مورد مشابه شما رو چندبار دیدم. مشکلات بلع شایعه تو کیس های وسواس فکری و اضطراب مزمن. ت ...

منم چند ماهه مشكل بلع دارم هر چيزي مي خورم مي چسبه به گلوم يا بايد بلع دوباره انجام بدم يا آب بخورم اندوسكوپي كردم گفتن چيزي نيست عصبيه ولي خيلي اذيت مي شم با داروي اعصاب پيش روانپزشك برم اوكي مي شه يا نه ؟ خيلي نا اميدم چون واقعا غذا خوردن جز بيشترين لذتهام بود الان مي ترسم چيزي بخورم 😔

سلام آره هم آندوسکوپی دادم هم عکس مری گفتن هیچیت نیس فقط اعصابته.چندماهه تحت نظر روانپزشکم  ببی ...

من عكس مري نگرفتم فقط اندوسكوپي ولي دكتري كه آشنا بوده به بيماري آشالازي چون از اون بيشتر مي ترسيدم منظور كسي بود كه بالن مي زد براي اين بيمارا ولي گفت عصبيه نمي دونم عكس از مري انداختين يا آزمايش بلع دادين عزيزم ؟ كه انگار يه چيزي قورت مي دن عكس مي گيرن اون يا عكس مري فقط ؟ 

سلام آره هم آندوسکوپی دادم هم عکس مری گفتن هیچیت نیس فقط اعصابته.چندماهه تحت نظر روانپزشکم  ببی ...

گلوي من نمي سوزه هر چيزي كه مي خورم انگار مي چسبه يا بايد سريع براي بار دوم تمل بلع رو انجام بدم كه آب دهنم لقمه رو ببره پايين يا آب بخورم يه سري چيزاي آبكي راحت تره برام ولي نون و برنج كباب چيزاي خشك اذيت مي شم خيلي اضطراب مي گيرم بعدش 😞كلا آدم استرسي هستم ولي خودم فكر نمي كنم از اعصاب باشه چون واقعا گير مي كنه 

من عكس مري نگرفتم فقط اندوسكوپي ولي دكتري كه آشنا بوده به بيماري آشالازي چون از اون بيشتر مي ترسيدم ...

عکس مری یاهمون  بلع باریوم انجام دادم .  حتما انجام بده ولی آندو بهت گفته هیچی نیس  بنظرم شماهم عصبیه

گلوي من نمي سوزه هر چيزي كه مي خورم انگار مي چسبه يا بايد سريع براي بار دوم تمل بلع رو انجام بدم كه ...

منم مثل تو   هرچی میخورم انگار میچسبه. منم باورم نمیشدعصبی باشه  تا  مجدد آندو دادم

منم مثل تو   هرچی میخورم انگار میچسبه. منم باورم نمیشدعصبی باشه  تا  مجدد آندو دادم

سلام عزیزم پسوردمو یادم رفته بود تازه یاد گرفتم می تونم بازیابی کنم شرمنده من فردا می رم تست باریوم بدم خیلی می ترسم الان چند ماهه هر چی می خورم انگار می مونه فقط اندوسکوپی کردم اونم چیزی نگفتن والا نمی دونم 😞

سلام عزیزم پسوردمو یادم رفته بود تازه یاد گرفتم می تونم بازیابی کنم شرمنده من فردا می رم تست باریوم ...

سلام خوبی  نترس  اصلا نترس استرس نداشته باش  من دوبار انجام دادم.  عکس باریوم  فقط دراز میکشی یه پودر میریزن توآب میخوری  عکس از مری میندازن  همین .  آندوسکوپی   بارچندمته  انجام دادی؟  عکسشو بفرس 

2823
2791
2779
2792