2821
2789
عنوان

مشکل بلع 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3831 بازدید | 83 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من از جوابش خیلی می ترسم 

نترس صدرصد توهم عصبیه وازوسواس  فکریته    وهیچیت نیست .  من الان ۹ ماهه تحت نظر روانپزشکم .  دکترگوارشی که چندماه پیش مجدد آندوسکوپی انجام دادم  دوکسپین نوشت برام  یکم خوبه برام  دارم  میخورم بهمراه دارودیگه ولی خب هنوز کامل خوب نشدم . میگن وسواس درمانش یکم طول میکشه😥

نترس صدرصد توهم عصبیه وازوسواس  فکریته    وهیچیت نیست .  من الان ۹ ماهه تحت نظر ...

امیدوارم عصبی باشه عزیزم از آشالازی خیلی می ترسم همش حس می کنم تنگ شده گلوم یعنی حس نمی کنم واقعا می چسبه 

امیدوارم عصبی باشه عزیزم از آشالازی خیلی می ترسم همش حس می کنم تنگ شده گلوم یعنی حس نمی کنم واقعا می ...

منم همینجوریم  احساس میکنم  مری  وگلوم تنگ شده  چون هرچی میخورم  فقط باید جرعه جرعه وآرام  باشه  اگه نه گیر میکنه  یامیپره گلوم  .  وسواس فکری داری ؟  دکتر روانپزشک به من گفت همش از وسواس فکریته   

برای شما گیر می کنه ؟ همه ی لقمه ها ؟ برای من نون و برنج و‌ اینا خیلی اذیت می کنه 

آره  همه چی  حتی آب باید  جرعه جرعه وبادقت بخورم اگه نه میپره  وغذا حواسم نباشه گیر میکنه 

منم همینجوریم  احساس میکنم  مری  وگلوم تنگ شده  چون هرچی میخورم  فقط باید ج ...

دقیقا برای منم هر چیزی می خورم باید روش آب بخورم والا قبلنا یه کم زیاد از مریضی ها می ترسیدم ولی  این اواخر نه حالا نمی دونم همونه وسواس فکریم شدیدتر شده یا مثلا واقعا مریض شدم 

دقیقا برای منم هر چیزی می خورم باید روش آب بخورم والا قبلنا یه کم زیاد از مریضی ها می ترسیدم ولی &nb ...

به هرچیزی زیاد فکر میکنی وافکار تکراری ومنفی میادسراغت ؟