2777
2789
عنوان

من خانواده مو اذیت میکنم 🥲 کاش بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 132 پست
چراباید خودکشی کنی برعکس اونان که با تفکرشون دارن تورو اذیت میکنن نمی بینی چقد حس بد بهت طزریق کردن

خب باعث حال بد منم شدن 

من فکرم مثل اونا نیست 

ولی نمیتونم اونا رو درست کنم 

فقط باید خودکشی کنم 

تنها راهمه

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا این حرفا چیه میزنی حق تو ازشون بگیر توام انسانی حق زندگی داری والا عصابم بهم ریخت

چجوری بگیرم حق مو 

وقتی اجازه داشتن حقی ندارم 😭😭😭😭😭😭😭😭

فک میکنید خودکشی کنید همه چی تموم میشه نخیر تازه شروع میشه

چی شروع میشه 

باید بین جهنم این دنیا و جهنم اون دنیا یکیو انتخاب کنم 

نمیدونم کدومو انتخاب کنم 

خب من چیکار کنم این وسط  شانس نداشتم  اگ دو سانت ... داشتم الان وضعم این نبود  خب ...

میفهمم توتله افتادی اما تا میتونی درس بخون از نت کمک بگیر تا بتونی مستقل بشی

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

بیشتر اونا تورو اذیت میکنن

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     
نه عزیزم خودکشی چیه اخه.. سعی کن استقلالتو بدست بیاری خوب واسه کنکورت بخون تا واسه دانشگاهت بری یه ش ...

باید یه کتابی داشته باشم یا نه ؟ 

اونا اصلا نمیدارن برم دو تا کتاب ببینم 

دانشگاه هم برم باهام میان

وای خدا مگه هنوزم همچین طرز تفکراتی هست که پسر باید میشد؟ خودت باش دختر و شرمنده هم نباش تو اونارو اذیت نمیکنی در اصل اونا دارن اذیت میکنن این که تو به دنیا اومدی و مادرت در پیش مشکلاتی داشت تقصیر تو نیست تقصیر مادر و پدرتونه که چهار بچه آوردن وقتی مادر از لحاظ جسمی توانایی نداشت

ببین گلم تو مشکل داری یعنی انقدر بهت حسای بد دادن که همش منفی بافی میکنی پس درنتيجه به نظرم ما هر چق ...

اصلا بگیم تقصیر اوناس من ک نمیتونم تغییر شون بدم 

پس باید یا جهنم اینجا رو انتخاب کنم یا اون دنیا

توروخدا ارزش خودتونو بدونید دخترا .چرا اینجوری میگی اونا بهت خیلی ناحقی و ظلم کردن و میکنن یعنی چی تو این سن میگی کاش پسر بودم تو باید عاشق خودت باشی باید خونوادت کاری میکردن عاشق خودت باشی نه شرمنده باشی بخاطر جنسیتت.منم تو همچین خونواده ای به دنیا اومدم و بزرگ شدم ولی یه لحظم نگفتم کاش پسر بودم دختر بودن بزرگترین هدیه خداست .خونوادت بخاطر این طرز فکر بهت مدیونن .متنفرم از بی فرهنگیه اینجورخونواده ها