2777
2789
عنوان

من خانواده مو اذیت میکنم 🥲 کاش بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 132 پست
یعنی چون‌دختری باعث عداب وناراحتی مادرت شدی؟اگه پسربودی مشکلی نبود؟من دیگه حرفی ندارم واقعا

نمیدونم فقط باید بمیرم 

فقط باید بمیرم 

فقط باید بمیرم 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
هر چی  چیزای دیگه ش

ب خانوادت بگو هیچی رو بزور از خدا  نمیشه گرفت دخترعمم ۱۰سال بچه دار نشد با هزار نذر بچه خواست پسرحامله شد موقع بارداریش برادرشوهرش جوون مجرد تو دریا غرق شد اسمشو گذاشتن روی بچه 

بابای خودم هی پسر میخاست مامانمم هی دعا و فلان 

چهارمی پسرشد ن ادب داره ن تربیت مشکل روحی هم بیچاره داداشم گرفته چنبار میخاست خودکشی کنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجوری فک نکن دورت بگردم  مطمئنم الان خانوادت تورو با دنیا عوض نمیکنن منم خیلی مامانمو اذیت ...

من فقط باید بمیرم همه از دستم خلاص شن 

همه باید راحت شن 

من اضافه ام تو این دنیا 

فقط با چه قرصی و چند تا به جز قرص برنج

من فقط باید بمیرم همه از دستم خلاص شن  همه باید راحت شن  من اضافه ام تو این دنیا  ...

خودتو بکشی بیشتراذیت میشن

لطفا وقتی با نظرم یا حرفم مخالفی بدون هیچ حرف و ریپلای کردنی ازپستم رد شو!!!!  مجبور نیستم طبق خواسته و فکر شما نظر بدم که، منم طرز فکری دارم وَ این کاملا ب خودم مربوطه🧡
ب خانوادت بگو هیچی رو بزور از خدا  نمیشه گرفت دخترعمم ۱۰سال بچه دار نشد با هزار نذر بچه خواست پ ...

کاش خدا یا منو از اول خلق نمیکرد 

یا همین الان بمیرم یا میدادن به یه نفر دیگ منو 

کاش یک سالگی گم میشدم 

کاش میرفتم زیر ماشین 

کاش سکته میکردم 

کاش خفه میشدم 

فقط میمردم 

یعنی میشه من یه روز خودم برم بیرون  این کاراشون باعث شده اعتماد به نفس آدم از بین بره  ن ...

میشه حتما فقط رو خودت کار کن به الان نگا نکن خودتو کمتر از بقیه میبینی یه روز میرسه کسایی که میگی ای کاش جاشون بودم حسرت شرایط و زندگی تورو میخورن .به شرطی که تسلیم نشی و ارزش خودتو بدونی.منم اعتماد بنفسم کم بود دقیق مثل تو الان کسایی که جلوشون استرس میگرفتمو ادم حساب نمیکنم اونا میان سلام

میشه حتما فقط رو خودت کار کن به الان نگا نکن خودتو کمتر از بقیه میبینی یه روز میرسه کسایی که میگی ای ...

الان چند سالته 

چیکاره شدی 

من خیلی آرایشگری و این چیزا دوست دارم 

بعد میگم اول واسه کنکور بخونم قبول شدم بعد همزمان با دانشگاه برم