2777
2789
عنوان

من خانواده مو اذیت میکنم 🥲 کاش بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 132 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ناراحت نباش تو زندگی هر کی ممکنه مشکل پیش بیاد تقصیر تو نیست بیماری هاش هم انشالله خوب میشه 

خدانکنه 

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
من نبودم الان اونا راحت بودن خیال شون راحت بود  کاش خودکشی کنم راحت شن از دستم

فک میکنید خودکشی کنید همه چی تموم میشه نخیر تازه شروع میشه

هرگز امیدت را از دست نده. هنگامی که خورشید غروب کند، ستاره ها پدیدار  می‌شوند.️✌️
چقدر بهت عذاب وجدان دادن و چقدر حس شرمندگی بابت جنسیت بهت دادن و چقدر وظیفه نشناس و بی لیاقتن و چقدر ...

خب من چیکار کنم این وسط 

شانس نداشتم 

اگ دو سانت ... داشتم الان وضعم این نبود 

خب من چجوری فرار کنم از دست شون 

خودکشی کنم ؟

به کی پناه ببرم؟

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
خداکنه  حتی اگه پسر هم بودی  همیت اتفاقا میوفتاد  سرنوشت و قسمت دست ما نیس  ...

نمیشه داد میزنن اذیت میکنن 

دیگه انگیزه ای ندارم فقط باید بمیرم همه راحت بشیم

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
😞 نمیدونم چیکار کنم  شاید تنها خودکشی راهشع

خانوادت مشکل دارن اثلا ربطی به تو نداره، توام سعی کن اخلاق و طرز فکرشون و بپذیری هیچ وقتتتتت خودت و مقصر ندون، اتفاقا اونا تقصیر کارن که با رفتار اشتباه و ندونم کاری تو رو دارن آزار میدن...برادخودت خوش باش اصللاا فکر بیهوده نکن

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

خب چیکار کنم  شاید خودکشی راهشه

ببین گلم تو مشکل داری یعنی انقدر بهت حسای بد دادن که همش منفی بافی میکنی پس درنتيجه به نظرم ما هر چقدرم که بهت بگیم ت مقصر نیستی بازم تو حرف خودت و میزنی و همه چیو مندازی گردن خودت تازه اگه هم مقصر باشی تقصیر شما میشه 10 درصد و اونا ٩٠درصد مقصرن تازشم دختر خیلیییییی جاها بیشتر از پسر به کار میاد