2777
2789
عنوان

من خانواده مو اذیت میکنم 🥲 کاش بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1204 بازدید | 132 پست

عزیزم هیچکدوم اینا به تو ربطی نداره که خودتو مقصر میدونی اگه مامانت ناخواسته حانله شده مقصرش تو نیستی مقصر خودش و پدرت بودن اگه با بارداری و زایمان تو مریض شده مقصرش تو نیستی خودش باید مراقب سلامتیش میبود یا حواسشو جمع میکرد توی سن بالا باردار نشه اگه مجبوره همه جا با تو بیاد مقصر خودش و خانوادتن که به تو اجازه نمیدن مستقل باشی اتفاقا اونا در حق تو دارن ظلم میکنن که همچین حسی رو به تو دادن که خودتو مقصر همه ی اینا بدونی.. حالا هم یه چیز بهت میگم از فاز مظلوم نمایی و حقیر شمردن خودت بیا بیرون و به خودت اهمیت بده و خودتو دوست داشته باش و عزت نفس خودتو اینجوری نابود نکن

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا
خب من نبودم راحت بودن  خودکشی کنم راحت میشیم همه اره؟

نه نکن اینکارو پشیمون میشی 🥺💔

دوست من میخواست خود.کشی کنه.. یه کاری کرد که بالاخره وضعش خیلی بد بود خودشم لحظه آخر پشیمون بود خانوادش با آنکه اول نمیخواستنش خودشونو به آب و آتیش زدن مادرشم خودشو کشت ولی دوستم برگشت 🥺

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چته تو.پیاده شو با هم بریم!چرا اینقد به وجود خودت توهین میکنی.مگه خودت خواستی دختر شی اصلا پسرا مگه چه گلی به سر والدینشون میزنن.از شخصیتت اصلا خوشم نیومد یکم به خودت احترام بزار

تقصیر توئه مادرت پاهاش درد میکنه؟ تغییر توئه قند داره؟ نه هیچکدوم تقصیر تو نیست مادرت تورو بدنیا آورده نگهداری کرده یعنی دوستم داشته ولی خانوادت یکم نادونن🙃

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

تو این شرایط آره  تحمل ابن رفتار ها رو دیگ ندارم  من دانشگاه م برم بابام هر روز باهام می ...

مشکل از باباته مگه بیرون می‌خورنت که حتی یدونه کلاس هم نمیتونی خودت بری.

باید یه کتابی داشته باشم یا نه ؟  اونا اصلا نمیدارن برم دو تا کتاب ببینم  دانشگاه هم برم ...

منم اینجوری بودم اصلا نمیذاشتن ادامه تحصیل بدم .ولی ادامه دادم با همه چی جنگیدم الان پز منو میدن ولی من دیگه نمیخام

خب چیکار کنم😭 اگ نبودم این مشکلات هم نبود 

این فکرو نکن..تو آدم مهم و با ارزشی هستی با خودکشی کردن چیزی درست نمیشه هرکسی مشکلاتی داره اما هنوز کلی چیز هستش که تو میتونی ببینی همه چی که کنکور نیست.زبان بخون با اپ های مختلف...یا فیلماش توی گوشیت..سعی کن یه مهارت یاد بگیری و در کنارش توی کتابخانه ی مدرستون یا کتابخونه های نزدیک سعی کن کتاب بگیری برای کنکور..دیوار هم کتابای خوبی میذاره با قیمت مناسب برو اون اگهی هایی که نزدیک خونتن رو پیدا کن و برو دم خونه اون هارو بگیر

تو این شرایط آره  تحمل ابن رفتار ها رو دیگ ندارم  من دانشگاه م برم بابام هر روز باهام می ...

💔عزیزمم 

چند سالته؟

باهاشون صحبت کن بگو فقط بزارید مدرسه برم بیام 

بعد ۶ ماه بگو فقط کتاب خودم برم تنهایی با اتوبوس ک امنیتش بیشتره بگو می م قسمت خانم ها 

دوباره بعد یک سال بگو فقط بزارید برم کتابخونه 

یا خونه دوستم دوستت بگو اگ خانواده ات مذهبی ان بگو چادر سر کنه بیاد خونتون و سرسنگین و آروم بشینه 

بگو این دوستمه فقط میرم خونه این 

بعد تمام فروشگاه های نزدیک خونتون پیدا کن بگو فقط این نزدیکا تنهایی برم بیام 

هی رفته رفته برو جلو تا بعد ۲،۳ سال آزادی به دست بیاری 

بعدم ساکت نباش شده جیغ و داد کن 

وای خدا مگه هنوزم همچین طرز تفکراتی هست که پسر باید میشد؟ خودت باش دختر و شرمنده هم نباش تو اونارو ا ...

خب چجوری این مشکل رو حل کنم ؟😭😭😭😭😭

دانشگاه برم سر کار برم بازم باهام میخوان بیان

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
خب چجوری این مشکل رو حل کنم ؟😭😭😭😭😭 دانشگاه برم سر کار برم بازم باهام میخوان بیان

چند سالته ؟

توروخدا ارزش خودتونو بدونید دخترا .چرا اینجوری میگی اونا بهت خیلی ناحقی و ظلم کردن و میکنن یعنی چی ت ...

خب من الان با این شرایط چیکار کنم 😭😭😭😭😭

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐
2790
2778
2791
2779
2792