2777
2789
عنوان

ناراحتی از اضافه وزن

9881 بازدید | 49 پست

سلام بچها خوبید چخبر بچها امروز بعدظهر رفتم باشگاه ک سایزو وزنم رو مربیم بگیره ببینم این ماهه چقد فرق کردم دیدم ۱کیلو هم اصافه کردم سایزم هر کدوم دوتا زیاد شده بهم ریختم حسابی من هر ماه دو کیلو و دوسانت از سایزم کم میشه این ماهه زیاد رعایت نکردم ولی ناپرهیزیم نداشتم جای گزین داشتم ولی خیلی ماراحتم حس میگنم دیگه امیدی نیست متاسفانه ادم تحت تاثیر پذیریم و نمیتونم خودمو جم کنم از ۵ ک رسیدم خونه لباسام هنوزم تنمه شوکم حس میکنم دیگه نمیتونم کم کنم 😔😔چیکار کنم حالا مربیم میگف من میخواستم بگم چاق شدی پریودمم یک هفتس گذشته اونجا یه خانوم مسخرمم کرد ک عب نداره عضله ساختی مسخرم کرد چیکار کنم کم یبارم گریه کردم ک از فشارع و ناراحتی یکم خلاص شم مربیمم امروز نگامم نکرد حتا تو ورزش یجور نادیده میگرفت البته میدونم از دلسوزیشه هیچ چیزی دیگ نیست ولی چه برخوردی کنم اگ فردا دیدم حالمم خیلی خراب 

از افدرین استفاده بکن...

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

مسخره نکرد خب شاید واقعا عضلس

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون چیه ؟

قدیمی های باشگاه میدونن کسایی ک چندین سال کار کردن بپرسی میگن البته اگه استفاده ازش رو انکار نکنن! 

https://mokamelhaa.ir/%D9%87%D9%85%D9%87-%DA%86%DB%8C%D8%B2-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D9%81%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86/

توضیحات کامل داده 

ی دارویی هست ک احساس سیری میده تا حدود پنجاه درصد هم توان هوازی رو زیاد می‌کنه 

چربی های لج باز رو مورد هدف قرار میده (چربی های ک دیر تر آب میشن)

احساس خستگی نمیکنید 

بعضی ها بعد از استفاده ازش‌فقط روزی یدونه وعده غذا می‌خورند و... 

البته  ر صورت سو مصرف عوارضی هم داره اگر بیش از حد استفاده بشه

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

من توعم یا تو منی؟ من این ماه باید میشدم 64شدم 73😔

من یکم درگید امتحانات دانشگاه بودم فقط،یکم جایگزین داستم ولی بگم اینکه نشستم چیپسو بستنی خوردم نه فقط مثلا غذای ناهارو شب مبخوردم چون ناهار میخوابیدم