2777
2789
عنوان

ناراحتی از اضافه وزن

| مشاهده متن کامل بحث + 9904 بازدید | 49 پست
چرا وقتی ۱۷ کیلو کم کردی الان سختته؟ مگه عادت نکردی؟ من از 15 فروردین توی خونه خودم رژیم گرفتم و ال ...

عادت دارم ولی اینکه مربیم امروز ازم ناامید شده بود بهم بی محلی میکرد باختم خودمو بخدا مربیمو دوس دارم اون خیلی بهم محبت میکنه خیلیییی نمیخواستم اینطور شه ناراحتش کنم فردا چطور حالا رو به رو شم باهاش

نمیدونم والا ولی خیلی حالم خرابه روحی باختم .... من تقریبا ۱۷ کیلو هم کردم ینی به معنی واقعی کلمه سر ...

مربیا گاهی از خودشونم نا امید میشن ما ک جای خود 

عزیزم انسانیم ؛گاهی میخوریم لذتشو میبریم گاهی جلو خودمون میگیریم لذت لاغری میبریم 

خودتو سر زنش نکن . معلومه ک کم کردن وزن راحت نیس وگرنه همه خوش اندام بودن همه لاغر بودن ... کیه ک  دوست نداشته باشه خوش اندام بشه 

پس ب هدفت فکر کن . ی روز تو همون باشگاه مربیت قراره ترو الگو قرار بده و همه واست دست بزنن. 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

☹️خیلی نامردیه سه ماه رژیم بودم از 72نشدم 64که اینقدر تو این مدت کم اضافه کردم

درکت میکنم خیلی حس بدیه ادم حس میکنه همه چیز تموم شده خیلی سخته بخدا من حتا امروز گریه هم کردم از مربیم خیلی شرمندم رو ندارم نگاش کنم 

شما خودتون مولتی خریدید میشه اسمشو بگید منم بگیرم من فقط،ویتامین دی میخورم .... والا میخورم سالادو ا ...

من قرص ففول و زینک میخورم، روزی یک عدد 

وااای اصلا شب برنج نخور عزیزم، چربی میشه به تنت 

بعد اون کاهویی که من میگم بخور که سیر بشی منظورم دو برگ کاهو نیستا، من روزی یک عدد کاهو میخورم تقریبا 

اگه ناهار برنج خوردی دیگه شام سالاد بخور فقط اما اگه ناهار دو کف دست نون خوردی، غروب هم یه کف دست نون بخور 

کلا اگه میخوای جواب بگیری فقط و فقط باید مصرف کربوهیدراتت رو خیلی کم کنی

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...
عادت دارم ولی اینکه مربیم امروز ازم ناامید شده بود بهم بی محلی میکرد باختم خودمو بخدا مربیمو دوس دار ...

بهش اطمینان می‌دادی که جبران میکنی 

اما من خودم توی خونه رژیم میگیرم 

بدون مربی و دکتر 

حوصله بیرون رفتن ندارم 

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...
مربیا گاهی از خودشونم نا امید میشن ما ک جای خود   عزیزم انسانیم ؛گاهی میخوریم لذتشو می ...

همیشه میگه حس میکنم این تشویق روزانش مغرورم کرده واقعا امیدوارم کم کنم وگرنه دق میکنم 

من قرص ففول و زینک میخورم، روزی یک عدد  وااای اصلا شب برنج نخور عزیزم، چربی میشه به تنت  ...

ففول میخرم قبلا دکتر داده بود کم خونی داشتم این ماه اینطور بودم چون ناهار فقط،میخوابیدم ک شبا درس بخونم شبا غذای ناهارمو میخوردم 

من قرص ففول و زینک میخورم، روزی یک عدد  وااای اصلا شب برنج نخور عزیزم، چربی میشه به تنت  ...

میخوام آفدرین شروع کنم البته از یه پزشک بپرسم ببینم چی میگه شاید کمکم کنه 

همیشه میگه حس میکنم این تشویق روزانش مغرورم کرده واقعا امیدوارم کم کنم وگرنه دق میکنم 

ببین من عااااشق مربیمم عاشق مث عشق  های بین دو غیر همجنس

همینقدر با ذوق نگاهش میکنم . همینقدر پیشم جذابه (ب خاطر اخلاقش ) 

ولی  بعد ازاینکه ب عشقم اونقدر علاقه داشتم و خدا ازم دورش کرد . دیگه ب هییچی وابستگی ندارم .  چون میدونم  ماندگار نیس ... 

نه لبخند و تشویق بقیه نه  بودنشون 

ب خودت و باور هات  ایمان بیار ... امشبو خودت ؛خودتو تشویق کن و از ته دل راضی باش از خودت . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

میخوام آفدرین شروع کنم البته از یه پزشک بپرسم ببینم چی میگه شاید کمکم کنه  

إفدرین 

از الان هم بگم ک بعضی ها این دارو رو معجزه و یکی از اساس کات و کم‌کردن وزن میدونن ( بدن سازان مستر المپیا با این دارو و وینسترول و... به اون حجم از کم چربی رسیدن ) 

بعضی ها میگن کنترل شدش خوبه 

بعضیا میگن آدم می‌کشه! شمام از چند تا پزشک بپرسی بهتر به نتیجه میرسی از همه جوانبش

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.                                                                       +پسر عموی نی نی یار 

إفدرین  از الان هم بگم ک بعضی ها این دارو رو معجزه و یکی از اساس کات و کم‌کردن وزن میدونن ( بد ...

اهان باشه ببخشید میشه در خواست بدم قبول کنید چنتا سوال دارم