2777
2789
ای خدا چرا همه چی ما زنا انقد پیچیدس اخه منم شنیدم عکس رنگی خیلی سخته انشالله خدا کنه من به اون مرح ...

سلام من تازگیا به جمعتون پیوستم ، من دوماه پیش انجام دادم دردش فقط لحظه ایه که اون دستگاهه رو میزاره بعدش اصلا دردی رو حس نمیکنی ، البته اگه مشکلی داری درد داره ولی من چون مشکلی نداشتم اصلا درد نداشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومدم نتیجه آی یو آیم بگم منفی شدم من با ۴نفر دیگه همه منفی شدیم.سن وسالم نمیشناسه..‌از بیست ساله بودیم تا ۴۰ساله..بیمارستان مادر کودک شیراز همه دکترای مطرح..انشاالله بقیه مثبت بشن..

سلام من تازگیا به جمعتون پیوستم ، من دوماه پیش انجام دادم دردش فقط لحظه ایه که اون دستگاهه رو میزاره ...

سلام عزیزدلم خیلی خوش اومدی به جمعمون🤗🥰

خداروشکر دیگه به اون مرحله نرسیدم من

الان باردارم و شش هفتمه😍🥰

سلام عزیزدلم خیلی خوش اومدی به جمعمون🤗🥰 خداروشکر دیگه به اون مرحله نرسیدم من الان باردارم و شش ه ...

سلام عزیزم 

مبارک باشه انشالا به سلامت بیاد بغلت 

شما آی یو آی کردی یا طبیعی باردار شدی ؟

سلام عزیزم  مبارک باشه انشالا به سلامت بیاد بغلت  شما آی یو آی کردی یا طبیعی باردار شدی ...

سلام جانم خوبی

دورت بگردم ممنون عزیزم انشالله قسمت همه‌ی منتظرا

نه ای یو ای کردم بار دوم مثبت شد برام

سلام جانم خوبی دورت بگردم ممنون عزیزم انشالله قسمت همه‌ی منتظرا نه ای یو ای کردم بار دوم مثبت شد ب ...

مرسی عزیزم فدات

منم این ماه آی یو آی تعیین جنسیت کردم امروز 8 روزه 

البته من دو تا پسر دارم و طبیعی باردار شدم ولی بخاطر اینکه دوست داشتم دختر دار بشم آی یو آی تعیین جنسیت کردم 

انشالا که منم همین ماه نتیجه دلخواه رو بگیرم 

سلام جانم خوبی دورت بگردم ممنون عزیزم انشالله قسمت همه‌ی منتظرا نه ای یو ای کردم بار دوم مثبت شد ب ...

عزیز شنیدم آی یو آی تعیین جنسیت نسبت به آی یو آی عادی ، شانس بارداری رو پایین میاره ، شما هم شنیدین ؟ گفتم ببینم صحت داره یا نه ؟

مرسی عزیزم فدات منم این ماه آی یو آی تعیین جنسیت کردم امروز 8 روزه  البته من دو تا پسر دارم و ...

انشالله که مثبت میشی و با خبرای خوب میایی جانم🙂🌺

انشالله به حاجت دلت برسی عزیزم🥰❤

عزیز شنیدم آی یو آی تعیین جنسیت نسبت به آی یو آی عادی ، شانس بارداری رو پایین میاره ، شما هم شنیدین ...

اره چون اسپرمای y,x  رو از هم جدا میکنن حجم اسپرم ها کم میشه برا همون شانسش هم کمه

ولی توکلت به خدا باشه خدا بخواد میشه

انشالله که نتیجه‌ی دلخواهتو بگیری عزیزدلم🙂🌺

علائم هم داری گلی؟!

والا فقط یه کم کمردرد دارم و یه کم زیر دلم سمت چپ تیر می‌کشه و کمی ران پای چپم درد داره ، چهار تا فولی خوب داشتم ولی چون تعیین جنسیت بود خیلی امیدی ندارم 

شما علائم چی داشتین قبل از اینکه بدونین مثبته ؟

والا فقط یه کم کمردرد دارم و یه کم زیر دلم سمت چپ تیر می‌کشه و کمی ران پای چپم درد داره ، چهار تا فو ...

انشالله که مثبته عزیزم فولیکول هات هم خوب بودن

من از روزی که ای یو ای شدم فقط درد سینه داشتم

و روز دهم و یازدهم درد شدید سمت راست تخمدانم داشتم

و چهاردهم ای یو ای هم یه کوچولو لکه دیدم که فکر کردم دارم پری میشم ولی هرچی منتظر شدم دیدم نیومد بعدا فهمیدم برا لانه گزینی بوده

منم فقط یدونه فولیکول ۲۰ داشتم

انشالله به حق امام زمان مثبت میشه برا شما هم🙂🌺