2777
2789
انشالله که مثبته عزیزم فولیکول هات هم خوب بودن من از روزی که ای یو ای شدم فقط درد سینه داشتم و روز ...

فداتون بشم عزیز دلم انشاالله 

شما فولیکول 20 که داشتین ، سمت راست تون بود که درد سمت راست تخمدان داشتین ؟

شما چند ساعت بعد از آمپول آزادسازی ، آی یو آی کردین ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدانکنه مهربوون😘🌺 بله سمت راستم بود تقریبا ۳۶ ساعت بعد شما چند ساعت؟

من 20 ساعت بعدش

احساس میکنم 20 ساعت بعدش زود باشه

مطمئن نیستم ولی میگم شاید بخاطر جنسیت زودتر بوده 

[QUOTE=328267169]خدانکنه مهربوون😘🌺 بله سمت راستم بود تقریبا ۳۶ ساعت بعد شما چند ساعت؟[/QUOTEدکتر شما گفت چقدر بعد از آی یو آی رابطه داشته باشین ؟

ببخشید شما چند وقت اقدام بودین که دکتر بهتون آی یو آی پیشنهاد داد ؟

من 20 ساعت بعدش احساس میکنم 20 ساعت بعدش زود باشه مطمئن نیستم ولی میگم شاید بخاطر جنسیت زودتر بوده ...

معمولا ۲۴ تا ۴۸ ساعت یا به شکل میانگین ۳۶ ساعت بعد امپول اچ سی جی

تخمک گذاری شروع میشه و احتمال تخمک گذاری در ۲۴ ساعت اول خیلی کمتره

نه عزیزم اونایی که همراه من بودن و تعیین جنسیت هم بودن همون ساعت ای یو ای شدن چون دیگه اسپرمای دختر و پسر رو جدا میکنن ربطی ب ساعت نداره بنظرم

من خودم بعد ۳۶ ساعت ازاد شدن تخمک هامو احساس کردم چون همون لحظه ای یو ای شدم باعث شد نتیجه بگیرم بنظرم

[QUOTE=328267169]خدانکنه مهربوون😘🌺 بله سمت راستم بود تقریبا ۳۶ ساعت بعد شما چند ساعت؟[/QUOTEدکتر ش ...

والا دکترم گف شبه ای یو ای یا صبحش میتونین اقدام کنین

بعد اون یه روز درمیون

ولی ما اقدام نداشتیم بعدش بنظرم خود ای یو ای مهمه چون اگه با اقدام طبیعی نتیجه میتونستیم بگیریم ک نیاز ب ای یو ای نبود

و اینکه تعیین جنسیتی ها دیگه نباید بعد ای یو ای اقدام داشته باشنا اینو اونجا دکترا میگفتن مگه ب شما نگفتن؟

ما هنوز یه سال نشده بود تو اقدام بودیم

من خودم سالم بودم از همه لحاظ ولی تحرک اسپرمای شوهرم کم بود و واریکوسل داشت دکتر براش دارو داده بود که با دارو تحرکشون پیشرفت داشت براهمون گفت عملش نمیکنم برین ای یو ای حتما نتیجه میگیرن

شما چی؟

سلام منم اینماه روز۱۳دوره م آی یوآی کردم با وجود۴تاتخمک بالغ نتیجه نگرفتم و دارم پریود میشدم.داغانم داغان.ازمایش همسرمم خوبه.فقط موقع عمل دکتر گفتن دهانه رحمت کامل بسته س حالا بماند چ دردی کشیدم تا بازش کرد...نمیدونم بهمون خاطر نگرفت و نمیگیره اصلا علت اینکه بسته بوده چیه😕

والا دکترم گف شبه ای یو ای یا صبحش میتونین اقدام کنین بعد اون یه روز درمیون ولی ما اقدام نداشتیم ب ...

ممنون عزیزم که وقت گذاشتین و با حوصله جواب دادین 🙏

والا دکتر من گفت پس فردای آی یو آی رابطه داشته باشین ولی در کل به نظرم 20 ساعت بعد آمپول زود بوده برا آی یو آی 

من تو مطب ،دکتر خودم برام انجام داد، شما مرکز ناباروری انجام دادین یا مطب ؟ چه داروی محرکی استفاده کرده بودین ؟

والا دکترم گف شبه ای یو ای یا صبحش میتونین اقدام کنین بعد اون یه روز درمیون ولی ما اقدام نداشتیم ب ...

من مشکلی برای بارداری نداشتم و تا حالا سه بار باردار شدم که اولی سقط شد و الان دو تا پسر دارم 

شوهرم هم تا حالا مشکلی نداشته و روز آی یو آی هم از دکترم در مورد آزمایش اسپرمش پرسیدم گفت خوبه مشکلی نداره 

ولی در کل به نظرم اگه آی یو آی مرکز ناباروری انجام بشه بهتره 

آرزوی دیدن بی بی چک مثبت دارم و اینکه کار ب آزمایش برسه ولی تا حالا هییییچ و هیچ

انشالا که این ماه به آرزوتون برسین عزیزم 🙏

میگن آی یو آی با تکرار نتیجه میده انشالا برا شما هم این ماه نتیجه بده 

انشالا که این ماه به آرزوتون برسین عزیزم 🙏 میگن آی یو آی با تکرار نتیجه میده انشالا برا شما هم این ...

مممنونم عزیز انشالله.صبح ۱۴روزه آی یو آی کردم اگ پری نیومد تست میزنم ترشحات قهوه ای و حس پریود شدن بشدت عذابم میده