2777
2789
چه علایمی داشتید؟ منم ۸روزه آی یو آی کردم بغیراز دردهای پریودی هیچ علائمی ندارم. بنظرتون گرفته؟

عزیزم شما باردار شدید؟!

همچو خورشید به هر ذره بخند و گرم باش ♥️زندگی♥️یک لحظه ی کوتاه و دیگر گاه هیچ...
عزیزم شما پیش دکتر حبیب زاده رفتید؟نتیجه گرفتید ؟بار چندم؟من فردا باید برم

سلام.نه.من میرزایی یبار رفتم ک بنظرم اصلا کارش خوب نیست..ولی میرکهنوج یبار ک عالی بود و حتی دوتا تخمک داشتم موقع ای یو ای ولی بازم منفی شد... الان یزد رفتم پانکچر کرذم ولی هایپر شدم و انتقالم افتاد دو ماه بعدش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم بله جواب میده من خودم سالم بودم ولی همسرم تحرکش کم بود و مورفولوژی مشکل داشت از ای یو ای ...

سلام عزیزم ، شما اندازه و تعداد فولیکول تون چند بود موقع آی یو آی ؟؟

ای یو ای کردین یا میخاین بکنید؟ من بچم با ای یو ای بود

سلام عزیزم میدونم تاپیک برا خیلی وقته، اگه ای یو ای جواب نده چندروز بعداز استفاده شیاف پروژسترون پریودی رخ میده؟؟؟؟؟ 

سلام عزیزم میدونم تاپیک برا خیلی وقته، اگه ای یو ای جواب نده چندروز بعداز استفاده شیاف پروژسترون پری ...

من ابان ماه ای یوای کردم،دو هفته بعد آز تیتر بتا دادم ،چون منفی بود دکتر گفت شیافو قط کنم ،و سر موعد پریود شدم ،دوبار این ماه ای یو ای کردم و فعلا آز مثبته

سلام لطفا برای شفای محمدصادق و خواهرش یه دونه صلوات بفرستید یا دعا کنید. اگه اهل نماز شب هستید موقع نماز شب دعاشون کنید .خیر دنیا و آخرت ببینید

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

اره الان روز سوم پریودمدکترم ۳تا ۷ پری لتروزول داده۸و۹و۱۰ هم سینال بعدش برم سونو

سلام دکتر به منم داده منم هفته ی دیگه باید دوباره بیام مشهد برم سونو ۱۱ سیکلم بعد ببینند اگر تخمک هام خوب هست آی یو آی کنند