2777
2789
زدم منفیِ منفی بود حتی هاله هم ننداخت

اشکال نداره عزیزم ناراحت نباش 

منم بار اولم بود که آی یو آی تعیین جنسیت کردم ، امروز صبح روز سیزدهم آی یو آی بودم تست زدم منفی شد 

شما چند وقته اقدامی ؟ بار اول بود آی یو آی کردین ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم که وقت گذاشتین و با حوصله جواب دادین 🙏 والا دکتر من گفت پس فردای آی یو آی رابطه داشته ...

خواهش میکنم جانم🥰

اره عزیزم گفتم دیگه احتمال تخمک گذاری در ۲۴ ساعت اول خیلی کمتره

نه من تو مرکز ناباروری انجام دادم

محرک هم فقط یه ورق قرص لتروزول

و دوتا امپول سینال اف فقط همینا

من مشکلی برای بارداری نداشتم و تا حالا سه بار باردار شدم که اولی سقط شد و الان دو تا پسر دارم  ...

اره ما تو مرکز ناباروری انجام دادیم

انشالله که نتیجه‌ی مثبت بگیری جانم🥰❤

کی ازمایش میدی؟

اره ما تو مرکز ناباروری انجام دادیم انشالله که نتیجه‌ی مثبت بگیری جانم🥰❤ کی ازمایش میدی؟

امروز صبح روز سیزدهم آی یو آی بود بی بی زدم منفی بود متاسفانه ، دیگه آزمایش نمیدم 

میگن تو مرکز ناباروری بهتره تا مطب 

من محرک یه ورق کلومیفن خوردم فقط همین ، با همین کلومیفن چهار تا تخمک بالغ داشتم ولی نشد 

امروز صبح روز سیزدهم آی یو آی بود بی بی زدم منفی بود متاسفانه ، دیگه آزمایش نمیدم  میگن تو مرک ...

فردا یا پس فردا میتونی ازمایش بدی

ناامید نشو عزیزم انشالله که مثبته بی بی چک اغلب خطا زیاد داره

اشکال نداره عزیزم ناراحت نباش  منم بار اولم بود که آی یو آی تعیین جنسیت کردم ، امروز صبح روز س ...

بنظرم زود تست زدین بزارین روز۱۵.من از برج۲تو اقدامم.بار اوله آی یوآی کردم دیروز ب دکترم اس دادم میگن حتمن آز بده شاید امروز یا فردا برم بدم 

فردا یا پس فردا میتونی ازمایش بدی ناامید نشو عزیزم انشالله که مثبته بی بی چک اغلب خطا زیاد داره

ممنون عزیز دلم 

فردا موعدمه ، سینه هام متورم و دردناک شده فک کنم می‌خوام پری بشم 

من الان پریود شدم بعد این همه اذیتی و با وجود ۴تا فولیکول بالغ و نمونه اسپرم خوب😔

آخی عزیزم اشکال نداره

این ماه دوباره آی یو آی انجام بده ، خیلی ها بار دوم نتیجه گرفتن انشالا شما هم نتیجه بگیری