2777
2789
پریودیم در حد لکه بینیِ.این ماه دیگه نمیتونم هیچ دارویی بخورم.شما چیکار کردین؟آز دادین؟

شاید لک لانه گزینی باشه ، دوباره بی بی بزن یا آزمایش بده 

آزمایش نه دیگه چون بی بی منفی بود منتظرم پری بیاد 

شاید لک لانه گزینی باشه ، دوباره بی بی بزن یا آزمایش بده  آزمایش نه دیگه چون بی بی منفی بود من ...

مطمئنم پریودم فقط چون خیلی دارو استفاده کردم اینجوری شدم.ایشالله ک شما پریود نشید و باردار باشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یکی از علائمی که داشتم و باردار بودم همین سینه درد بود😉 ناامیدنباش دوستم🤗🌺

ممنونم عزیزم که بهم دلگرمی میدی 

خدا از دهنت بشنوه البته اگه سالم باشه و دختر باشه 

دوستان علائم کیست فولیکول‌فولیکولی چیه؟دیگه عاصی شدم از دست این لکه ها ده روزه دارم.اصلا سابقه نداشت ...

والا من که سر در نمیارم چون خداروشکر هیچ وقت تا حالا کیست نداشتم که بدونم 

با دکتر مشورت کن که اگه نیاز هست بهت دارو بده 

البته به نظر من یه بی بی دیگه هم بزن تا مطمئن بشی 

ممنونم عزیزم که بهم دلگرمی میدی  خدا از دهنت بشنوه البته اگه سالم باشه و دختر باشه

فدات جانم

انشالله

نمیخوای ازمایش بدی؟

الکی چرا خودتو استرس میدی ازمایش بده خیالت راحت بشه اگه هستی بیشتر مواظب خودت باش چون استرس برا بچه بده

اگه هم نبودی باز میفهمی دیگه اینطوری خودتو نابود میکنی

فدات جانم انشالله نمیخوای ازمایش بدی؟ الکی چرا خودتو استرس میدی ازمایش بده خیالت راحت بشه اگه هست ...

حس پری دارم هر لحظه احساس میکنم میخواد بیاد 

اگه تا فردا نشدم ، پس فردا بی بی میزنم

فدات جانم انشالله نمیخوای ازمایش بدی؟ الکی چرا خودتو استرس میدی ازمایش بده خیالت راحت بشه اگه هست ...

ببخشید شما بی بی زدین یا آزمایش دادین ؟

چند روز بعد آی یو آی ؟

انشاالله کی باید برین برا سونو قلب ؟  من که پریود شدم ، دیگه این ماه هم اقدام نمیکنم تا بعد عی ...

سونو قلب شش هفته رفتم گفت تشکیل شده خداروشکر

الان هشت هفته و سه روزمه

ای بابا چ بد

اولین بارتون بود ای یو ای؟

والا من که سر در نمیارم چون خداروشکر هیچ وقت تا حالا کیست نداشتم که بدونم  با دکتر مشورت کن که ...

دیروز ظهری پریودیم باز شد بالاخره

یه دکتر دیگه ای بهم گفته باید هیسترو بکنی نمیدونم چکنم دیماه عکس رنگی گرفتم دکتر هیچی نگفت پولیپ دارم ولی گفت مانع بارداری نمیشه