2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سونو قلب شش هفته رفتم گفت تشکیل شده خداروشکر الان هشت هفته و سه روزمه ای بابا چ بد اولین بارتون ب ...

انشالا 9 ماه رو بسلامت بگذرونی عزیزم 

آره اولین بارم بود و تعیین جنسیت بود 

شما حالت تهوع و ... نداری ؟

دیروز ظهری پریودیم باز شد بالاخره یه دکتر دیگه ای بهم گفته باید هیسترو بکنی نمیدونم چکنم دیماه عکس ...

حالا نظر خودت مهمه ولی به نظر من میتونی دو سه ماه دیگه به خودت فرصت بدی و دوباره آی یو آی کنی شاید نتیجه گرفتی 

انشالا 9 ماه رو بسلامت بگذرونی عزیزم  آره اولین بارم بود و تعیین جنسیت بود  شما حالت تهو ...

فداتبشم مهربون انشالله قسمت خودت

منم بار دوم مثبت شدم

ای یو ای پشت سرهم شانس موفقیتش بیشتره بنظرم درمانتو ادامه بده

چرا صبح تاشب حالت تهوع دارم ولی بالا نمیارم خیلی حسه مزخرفیه

فداتبشم مهربون انشالله قسمت خودت منم بار دوم مثبت شدم ای یو ای پشت سرهم شانس موفقیتش بیشتره بنظرم ...

قربونت عزیزم انشاالله 

والا این ماه شوهرم خیلی سرش شلوغه میگه بذار برا بعد عید 

حالت تهوع واقعا سخته ، من که سر اون دو تا پسرم افتضاح بودم گلاب به روتون خون بالا میاوردم

قرص دمیترون و ویتامین B6 برا تهوع خوبه البته من از بس بدحال بودم خیلی کم روم تأثیر داشت ولی فک کنم برا شما خوب باشه  

فداتبشم مهربون انشالله قسمت خودت منم بار دوم مثبت شدم ای یو ای پشت سرهم شانس موفقیتش بیشتره بنظرم ...

راستش شوهرم خیلی با بچه سوم موافق نیس ولی خودم دوس دارم یه دختر هم داشته باشم 

حالا نظر خودت مهمه ولی به نظر من میتونی دو سه ماه دیگه به خودت فرصت بدی و دوباره آی یو آی کنی شاید ن ...

راستش من خیلی وقت ندارم خودم و شوهرمم مشکلی نداریم هرسری ک میریم دکتر میگن شانس بارداری داری ولی نمیشه

قربونت عزیزم انشاالله  والا این ماه شوهرم خیلی سرش شلوغه میگه بذار برا بعد عید  حالت تهو ...

اهان انشالله که بزودی نتیجه‌ی دلخواهتو بگیری جانم🥰

اره خیلی ازار دهندس   

حتما امتحان میکنم ممنون از راهنماییت😘❤

راستش شوهرم خیلی با بچه سوم موافق نیس ولی خودم دوس دارم یه دختر هم داشته باشم 

پس ماشالله دوتا دارین

خدا حفظشون کنه عزیزم من فک میکردم بچه ندارین

انشالله همیشه تنشون سالم باشه😊🌺

راستش من خیلی وقت ندارم خودم و شوهرمم مشکلی نداریم هرسری ک میریم دکتر میگن شانس بارداری داری ولی نمی ...

اگه وقتت کمه و شرایطش رو داری میتونی هیسترو رو انجام بدی و بعدش ای وی اف کنی که زودتر نتیجه بگیری ولی بازم نظر خودت و دکترت مهمه 

پس ماشالله دوتا دارین خدا حفظشون کنه عزیزم من فک میکردم بچه ندارین انشالله همیشه تنشون سالم باشه😊 ...

آره عزیزم دو تا پسر دارم و هردو رو با اقدام اول باردار شدم ، خیلی دوست دارم دختر داشته باشم 

انشالله خدا عزیزانتون و تو دلی خوشکلت رو براتون نگه داره