2777
2789
۱۶ روزه ای یو ای کردم.بیبی زدم‌منفیه.چرا پری نمیشم دوسه روزه عقب انداختم.شیاف هم دکتر گفت جلو پری نم ...

من پنج روز عقب انداختم و با وجود شیاف پریود شدم دقیقا روزی که آزمایش دادم هنوز جوابش نیومد پریود شدم انقدر خورد تو ذوقم که حد نداره فقط گریه میکردم 

ممنون میشم پیج منو دنبال کنین ❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ازمایش اخری همسرم ک رسید، الزام شد به عمل واریکوسل.. دیگه فروردین ب بعد  انشاله اقدام میکنم ...

میگم بعضیا عمل کردن نتیحه عکس گرفتن.اول یه چند ماه حجامت و زالو درمانی کنه همسرت بعد اگه خدای نکرده جواب نداد عمل کنه ،ولی خیلیا با زالودرمانی وحجامت واریکوسلشون درمان شده ،البته نه یکبار چند بار

ای که دستت میرسد کاری بکن/  پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار
میگم بعضیا عمل کردن نتیحه عکس گرفتن.اول یه چند ماه حجامت و زالو درمانی کنه همسرت بعد اگه خدای نکرده ...

بخدا دیگ حال ندارم.. ایشاله درست میشه .. نگرانی ب خودم راه نمیدم.. من و همسرم عادت داریم ب دکتر و قرص..‌اصلا ب طب سنتی اعتقاد نداریم و نمیریم 

بخدا دیگ حال ندارم.. ایشاله درست میشه .. نگرانی ب خودم راه نمیدم.. من و همسرم عادت داریم ب دکتر و قر ...

تاثیر دارو صددر صد نیست 

حتی عمل هم باید کلی منتظر بمونی چشم انتظار و استرس زیاد آیا بشود آیا نشود،من ترجیح دادم ای وی اف کنیم دیگه حوصله شو ندارم. چند ساله همش خودمو اذیت کردم.الان خیلیا نابارور شدن بخاطر مواد شیمیایی که دادن به خوردمون 

نمیدونم واقعا چرا من دوهفته کاملا رعایت کردم همه چی رو ولی نشد 

عزیزم ای یو ای درصدش خیلی کمه نتیجه بده.منم میخواستم امتحان کنم الان پشیمون شدم میرم ای وی اف ،اگه سنت کمه زیر ۳۰ هستی که فعلا همه چیو طبیعی امتحان کن اگه ۳۰ یا بالاتری برو ای وی اف کن

عزیزم ای یو ای درصدش خیلی کمه نتیجه بده.منم میخواستم امتحان کنم الان پشیمون شدم میرم ای وی اف ،اگه س ...

نه 27 سالمه آی یو آی جواب نداد تا عید صبر میکنم بعدش میرم آی وی اف 

شما کار درستی کردین به نظرم آی یو آی فقط وقت تلف کردنه 

ممنون میشم پیج منو دنبال کنین ❤️