2777
2789
سلام خانوما من یه سوال داشتم شما چندم سیکلتون آی یوآی شدین دکتر به من گفت ۱۶ سیکل برم استرس دارم که ...

من ۱۴سیکل برای هرکسی متفاوته 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
روز دوم بهتره یا سوم؟ برای سونو  آی یو آی

برای سونومن ۵پریودی رفتم ولی یه روزدرمیون سونو واژینال میشدم 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۷ دی ای یو ای کردم

چندشب واژینال شیاف گذاشتم بعدش دستشوییم میگرفت الان دو شبه مقعدی استفاده میکنم مشکلی داره ب نظرتون

در ضمن من سال ۹۱ ای یو ای کردم بار اول گرفت اونموقع اصلا واژینال استفاده نکردم ۳ماه مقعدی بود

چی شد عزیزم از ای یو ای نتیجه گرفتی؟

سلام.. ن بار دوم قرار بود برم ک فولیکولم اینقد سایزش کم شده بود ک دکترم کلا عوض کردم، فک کن با لترزول و سینال اف تازه شده بود ،،۹ .. اصلا این سایز تو کل زندگی من اتفاق نیافتاده بود.. بس ک هورمونام بخاطر داروهاش بهم ریخته بود. پریودام ۷روزه کلا، ایندفعه کلا دو روز پریود بودم..برای ماه قبلی اگر یادت باشه واسه ای یو ای من ی شب در میون پروژسترون امپول میزدم ، غیر شیاف ۲۲ ساعته اش...‌ و دی رو بهم استراحت داد و ی ازمایش دیگ برا همسرم نوشتن ، و گفت جوابش ببرم ک این هفته میبرم، ک بهمن ای یو ای کنم یا دیگ نه  ، برم برای ای وی اف 

سلام.. ن بار دوم قرار بود برم ک فولیکولم اینقد سایزش کم شده بود ک دکترم کلا عوض کردم، فک کن با لترزو ...

انشا...‌ به سلامتی خدا رو چه دیدی شاید دی طبیعی بارداربشی،انشا...،منم یه مدت کار داشتم وقت نشد داروهامم درست بخورم دکتر بهم اووبوست داده ویه آزمایش دیگه برا خودم وهمسرم ،لعنتی عکس رنگی رو هم انجام دادم بلد نبودن اصلا،فکر کنم دوباره برام بنویسه بعد برم برا آی یو ای که البته گفت احتمالش کمه

ای که دستت میرسد کاری بکن/  پیش از آن کز تو نیاید هیچ کار
انشا...‌ به سلامتی خدا رو چه دیدی شاید دی طبیعی بارداربشی،انشا...،منم یه مدت کار داشتم وقت نشد داروه ...

منم ازمایش اخری همسرم ک رسید، الزام شد به عمل واریکوسل.. دیگه فروردین ب بعد  انشاله اقدام میکنم..باید ظاهرا سه ماه از واریکوسلش بگذره.. ای یو ای بهمن هم کنسل شد.. گفتن باید این عمل انجام شه... ژنتیک اسپرم لب مرز بود