2777
2789
سلام عزیزم  سه شب قبل روزی ک قراره آی یو آی انجام بدی و شوهرت آزمایش اسپرم انجام بده رابطه ندا ...

خیلی ممنونم خدا خیرتون بده که برام توضیح دادین بهترین ها رو براتون آرزو میکنم 💐

ممنون میشم پیج منو دنبال کنین ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من ماه دیگه میخام برم ولی خب بازم به ازمایش همسرم بستکی داره.فقط اووبوست کیوتن بهم داده؟ محرک چ ...

من روز اول پریودم میرم دکتر برام دارو میده. از سه تا 7 روزی دو تا لتروزول، و برای روزهای 6 تا 11 هم آمپول.

برای شما هم اون ماهی که قراره آی یو آی بشی داروهاتو شروع میکنه.

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
سونو کرد روز اول و دارو داد؟یا نه بدون سونو

نه عزیزم.این دکترم روز اول سونو نمیکنه.ولی قبلا پیش یکی دیگه می رفتم اون روز سوم سونو می کرد که ببینه دیواره رحم خوب ریزش کرده یا نه.

البته اون خیلی پولکی بود شاید هم برای همین هر دیقه سونو می کرد  

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
نه عزیزم.این دکترم روز اول سونو نمیکنه.ولی قبلا پیش یکی دیگه می رفتم اون روز سوم سونو می کرد که ببین ...

بعید نیست.ولی من یادمه سر پسرم روز دومم سونو شدم بعد دارو داد.حالا ببینم اینبار چی میگه دکترم

سلام خانوما ببخشید من یه سوالی داشتم کسی میدونه روز چهاردهم ای یو ای از روزی که ای یو ای شدیم حساب ...

فک کنم ازروز ای یو ای ولی یه عده میگن ازفرداش 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

خانما من رفتم عکس رنگی گرفتم گفت لوله هات کامل بازه پس چرا ای یو ایم نگرفت😪😪

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

سلام خانوما من یه سوال داشتم شما چندم سیکلتون آی یوآی شدین دکتر به من گفت ۱۶ سیکل برم استرس دارم که تخمک تا اون موقع آزاد نشه میشه راهنماییم کنین 

ممنون میشم پیج منو دنبال کنین ❤️

مرسی عزیزدلم شما دوباره ای یو ای کردی؟

نه عزیزم انشالله این ماه پریودشدم میرم توکل برخدااا