2777
2789
انشاله دو هفته دیگ عکس از تست مثبتت میگذاری اینجا😻😻

انشالله

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
عزیزم تازه فردا میرم آی یو آی. دو تا فولی داشتم دیروز همون دیشب آمپول زدم.دعا کنید برام

انشالله که شمامثبت میشی

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مبارکه.بگو چکارا کردی که گرفت😀

ایشالا قسمت خودت یه بارداری سالم و بی‌دردسر گلم ، من مشکوک به خارج رحمی هستم متاسفانه ، تیترم خوب بالا نرفته ، ساک بارداری هم توی سونو دیده نمیشه ، قراره ده روز بعد سونو رو تکرار کنم  ، خودم امیدی بهش ندارم و آماده‌م که اینبار هم دردسرهای سقط خارج رحمی رو تحمل کنم😔

انشاله دو هفته دیگ عکس از تست مثبتت میگذاری اینجا😻😻

سلامممم منم امروز روز هشتم آی یو آی هستم دومین باره آی یو آی انجام میدم اقدام ب بارداری هستم آزمایش های خودم و شوهرم خوب بود خودم دوقلوم چون دوقلو میخاستم دکتر برام آی یو آی نوشت بار اول منفی شد انشالله این ماه مثبت بشه برام دعا کنید لطفا 

فولی چن داشتی؟

روز 12 پریودم دو تا فولی داشتم یه دونه 18 یه دونه 23.

شب دوازدهم آزادسازی زدم صبح 14ام آی یو آی

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
فولیات با مکمل و دارو این سایز شدن؟ یا طبیعی

مکمل که نمی خورم.ولی قرص و آمپول تا دلت بخواد. برای آی یو آی میده

مکمل که نمی خورم.ولی قرص و آمپول تا دلت بخواد. برای آی یو آی میده

ببین من ماه دیگه میخام برم ولی خب بازم به ازمایش همسرم بستکی داره.فقط اووبوست کیوتن بهم داده؟ محرک چیزی نداده چرا..فقط اینبار روز ۱۲ رفتم فولی ۱۹ داشتم بدون دارویی.یعنی دلیلش اینه که نداده

سلام عزیزان 

من چند روز دیگه باید آی یو آی کنم ممنون میشم تجربیاتتون رو به من بگین خیلی نگرانم 

یک‌ سوال شما بعد از عمل رابطه هم داشتین ؟ 

ممنون میشم پیج منو دنبال کنین ❤️

سلام عزیزان  من چند روز دیگه باید آی یو آی کنم ممنون میشم تجربیاتتون رو به من بگین خیلی نگرانم ...

سلام عزیزم 

سه شب قبل روزی ک قراره آی یو آی انجام بدی و شوهرت آزمایش اسپرم انجام بده رابطه نداشته باش ک کیفت اسپرم پایین نیاد

استرس اصلا نداشته باش درد اصلا نداره فقط در حد درد معاینه ک همیشه میشیم حتی کمتر

بعد از آی یو آی سه شب پشت سر هم باید رتبطه داشته باشین حتی همون شبی ک آی یو آی انجام دادی

سعی کن ب ارگاسم برسی چون باعث میشه تخمک آزاد کنی و شانس بارداری میره بالا از ژل روان کننده استفاده نکن