2777
2789
ببخشید من یه سوال دارم هرکی ای یو ای میکنه ازش میپرسم 😄😄میگم من پلی کیستیک هستم وچون منطم نبودم دک ...

نه عزیزم دوفامد برای این بوده که پریودت به موقع بشه.بعدش که داروهای آی یو آی رو مصرف میکنی.مثلا لتروزول و آمپول فولیکولهات رشد میکنن. قبل آی یو آی هم تقریبا روز 11 یا 12 میری سونو میشی وضعیت فولی ها بررسی میشه

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
بازم خدا خیرش بده بار دوم رایگان انجام میده انشالله که به حق خانم زهرا مثبته عزیزم

اره دوبار انجام میده دومی رایگانه ....قربونت عزیزم هرچی بازم صلاحه همون بشه چیزی زوری ازخدانمیخام 🤭🤭🤭هرچند عذاب وجدان دارم واسه ای یو ای 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم دوفامد برای این بوده که پریودت به موقع بشه.بعدش که داروهای آی یو آی رو مصرف میکنی.مثلا لترو ...

عه خداکنه همین باشه🥰🥰....امروز ۱۳روز از روز ای یو ای میگزره میترسم بی بی چک بزنم هم ازمثبت شدنش میترسم هم منفی 😄😄😄

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
اره دوبار انجام میده دومی رایگانه ....قربونت عزیزم هرچی بازم صلاحه همون بشه چیزی زوری ازخدانمیخام 🤭 ...

بله قطعا اونی که خدا صلاح میدونه بهترینه

چرا عذاب وجدان؟!

راستی عزیزم ازمایش دادی نتیجش چی شد؟!

از شما چی شد ؟ بگو مثبت شدی ک یکم امیدوار شیم 

سلاام عزیزززم باهزارامید دیشب بی بی چک زدم منفی بود☹☹☹حتی یه هاله کوچیک هم نداشت 

بله قطعا اونی که خدا صلاح میدونه بهترینه چرا عذاب وجدان؟! راستی عزیزم ازمایش دادی نتیجش چی شد؟!

اره عزیزم دیشب بی بی چک زدم منفی بود 😟😟😟

ازمایش ندادی؟! معمولا بی بی چک درست نشون نمیده ها

پریودشدم عزیزم شب بی بی چک زدم دوساعت بعدش لک دیدم وپریودشدم فقط یه پول بی بی توحلقش مونده بود بدم 😁😁😁

من باز امروز رفتم سونو و دکتر گفت نظرت چیه؟ گفتم میخوام یبار دیگ iuiانجام بدم.. گفت نظر منم اینه ک ی ...

اره منم یه باردیگه ای یو ای میکنم اگرنشدانشالله دیگه به امیدخداطبیعی 

از شما چی شد ؟ بگو مثبت شدی ک یکم امیدوار شیم 

عزیزم تازه فردا میرم آی یو آی.

دو تا فولی داشتم دیروز همون دیشب آمپول زدم.دعا کنید برام

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.